Libnet.ro
UNICEF

01:06

Biserica, luata prin surprindere! Tot mai multe lacasuri de cult, notificate sa plateasca TAXE!

B1 B1,
Biserica, luata prin surprindere! Tot mai multe lacasuri de cult, notificate sa plateasca TAXE!

Cateva institutii bisericesti din orasul canadian Montreal au primit notificari pentru a plati unele taxe. Tot mai multe biserici au inceput chiar sa isi vanda din bunuri pentru a putea pl. continuă pe B1

Romanii si vinul la restaurant: sunt tot mai educati, prefera sa plateasca mai mult si sa bea mai putin, dar nu-l comanda inca inainte de mancare

Romanii sunt tot mai informati si educati in ce priveste vinul, fapt pentru care au inceput sa renunte la cantitate si sa concentreze pe calitate. Asa ca atunci cand sunt la restaurant, de exemplu, ei prefera sa plateasca mai mult pe vin la pahar sau.

SURSE: Relatii tot mai reci intre Dragnea si Grindeanu

Relatiile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu s-au racit considerabil in ultimele saptamani, au declarat pentru HotNews. ro surse politice si guvernamentale. Dialogul dintre cei doi este tot mai slab iar presedintele PSD crtitica des guvernul sau anumiti ministri fata de care isi declara public nemultumirea, cum este cazul ministrului justitiei, Tudorel Toader. O scena elocventa s-ar fi consumat luni, la o intalnire la care au participat premierul Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, unde nu si-ar fi vorbit aproape doua ore desi erau in acelasi loc.

Imagini scandaloase la Maternitatea Falticeni. Mai multe incubatoare pentru bebelusi, aduse cu o remorca care transporta gunoi (VIDEO)

Imagini incredibile la viitoarea maternitate din Falticeni. Mai multe incubatoare pentru nou-nascuti au fost transportate de catre muncitorii de la salubrizare cu ajutorul unei remorci de tractor pe care o folosesc.

Senatorii au dat startul mutilarii legislatiei privind guvernanta corporativa/ Mai multe companii si regii de stat, printre care si Tarom, vor fi supuse partidelor politice, fiind puse pe lista celor exceptate de la management profesionist

Senatorii PSD, ALDE si chiar PNL din Comisia economica si Comisia pentru dezvoltare regionala au decis marti sa introduca, intr-un proiect de modificare a OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, o lunga lista cu societati si regii de stat care trebuie exceptate de la managementul profesionist. Pe lista se afla Tarom, companiile de apa, Regia Autonoma Monitorul Oficial, Regia Autonoma Administratia Protocolului de Stat si mai multe din industria de aparare. Tarom este deja supusa principiilor OUG 109/2011, insa aceste modificari legislative o vor aduce in situatia de a avea management complet politizat. Avand in vedere ca Senatul este prima camera, nu este exclus ca in Camera Deputatilor sa fie incluse si alte companii.

Deputatii au votat cresteri de salarii cu 20% pentru mai multe categorii de personal

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti cresterea salariilor brute, cu 20%, pentru mai multe categorii de personal, printre care personalul din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, agentiile judetene pentru protectia mediului, Garzii nationale de Mediu si Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului. De asemenea, s-a votat ca medicii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, indiferent de functia pe care sunt incadratti, sa poata opta, in locul salariului de functie, gradatiilor si salariului de comanda, pentru salariul de baza potrivit prevederilor din familia ocupationala Sanatate.

Ucraina aplica noi sanctiuni Rusiei: A fost blocat accesul la mai multe site-uri ruse

Ucraina a impus marti noi sanctiuni impotriva Rusiei, pe care a acuzat-o ca sustine rebeliunea separatista din estul Ucrainei, blocand accesul pe teritoriul sau la mai multe servicii de internet foarte.

Lucrari de asfaltare si mentenanta in mai multe zone de pe A1, politistii le recomanda soferilor sa fie prudenti in trafic

Mai multe lucrari de asfaltare si mentenanta se fac, marti, in diferite zone ale autostrazii A1, astfel ca politistii le recomanda soferilor sa manifeste prudenta in trafic.

Lucrari de asfaltare si mentenanta in mai multe zone de pe A1

Mai multe lucrari de asfaltare si mentenanta se fac, marti, in diferite zone ale autostrazii A1, astfel ca politistii le recomanda soferilor sa manifeste prudenta in trafic, potrivit.

Peste 22.100 de locuri de munca la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova si Arad

Peste 22. 100 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, urmat de judetele Prahova, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in judetele Suceava, Mehedinti si Vrancea, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 22.100 de locuri de munca, disponibile in toata tara. In ce orase sunt cele mai multe

Peste 22. 100 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in judetele Suceava, Mehedinti si Vrancea, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )