Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de atacuri. Infractorii vizeaza obtinerea datelor de intrare in cont

Adevărul Adevărul,
Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de atacuri. Infractorii vizeaza obtinerea datelor de intrare in cont

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a descoperit o versiune Tinba v3 configurata tot pentru a ataca doar banci locale. continuă pe Adevărul

Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a descoperit o versiune Tinba v3.

Bitdefender avertizeaza: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce.

BitDefender: Utilizatorii serviciilor de online banking, vizati de un nou val de mesaje spam trimise de virusul Dridex

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt tintele unui nou val de mesaje spam trimise de virusul Dridex, atentioneaza BitDefender, potrivit Mediafax. Anuntul vine la scurt timp dupa ce IBM.

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

Bitdefender descrie Dridex, un troian configurat sa atace doua banci romanesti

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimis in ultimele zile, informeaza Bitdefender. Campania reprezinta unul dintre cele mai complexe eforturi ale hackerilor de a instala troianul Dridex si a fura datele de autentificare ale victimelor din Romania.

GRAFICE/Urban vs. Rural: Cate localitati din Romania aveau numai un singur furnizor de internet fix in banda larga la sfarsitul anului 2014

Stiati ca operatorul mobil Orange era singurul furnizor de internet fix in banda larga in 37 de localitati din mediul rural din Romania la sfarsitul anului trecut? Sau ca Vodafone era singura optiune de internet fix in 10 astfel de localitati rurale? Cifre prezentate joi de ANCOM arata ca aproape 2,5 milioane de romani locuiau anul trecut in 4. 422 de localitati in care nu exista decat un singur furnizor de internet fix in banda larga. Fostul furnizor monopolist Romtelecom in prezent Telekom Romania Communications) are in continuare cea mai extinsa retea, dar a pierdut din localitatile in care avea exclusivitate in trecut, in conditiile in care alti furnizori au intrat in piata. In mediul urban, la sfarsitul lui 2014, mai exista o singura localitate deservita de un singur furnizor, respectiv de Telekom, in timp ce in mediul rural un numar semnificativ de localitati este acoperit de concurenta.

O legenda a cantecului evreiesc din Romania a murit

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, anunta Uniunea Teatrala din Romania UNITER), potrivit Mediafax. Actrita.

O legenda a cantecului evreiesc din Romania a murit

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania UNITER) .

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania continua sa creasca, dar incetineste ritmul

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania a inregistrat o crestere usoara de 6. 4% in trimestrul al doilea din 2015, ajungand astfel la valoarea de 449 de milioane de euro.

Consiliul Medicilor din Romania: Medicii nu sunt functionari publici

Colegiul Medicilor din Romania CMR) critica decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a dispus ca medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacienti, precizand ca doctorii nu sunt functionari publici, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )