Libnet.ro
UNICEF

00:08

Consiliul Medicilor din Romania: Medicii nu sunt functionari publici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Medicilor din Romania: Medicii nu sunt functionari publici

Colegiul Medicilor din Romania CMR) critica decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a dispus ca medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacienti, precizand ca doctorii nu sunt functionari publici, informeaza Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Doctorii critica decizia ICCJ: Medicii nu sunt functionari publici, legislatia permite donatii

Colegiul Medicilor din Romania CMR) a criticat decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a dispus ca medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacientii, precizand ca doctorii nu sunt functionari publici, relateaza Mediafax.

CMR fata de decizia ICCJ: Medicii nu sunt functionari publici, legislatia permite donatii

Colegiul Medicilor din Romania CMR) critica decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a dispus ca medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacienti, precizand ca doctorii nu.

Colegiul Medicilor critica decizia iCCJ: Doctorii nu sunt functionari publici, legislatia le permite sa primeasca daruri si donatii de la pacienti. Este o traditie in Romania

Medicii nu sunt de acord cu decizia inaltei Curtid e Casatie si justitie privind platile suplimentare si donatiile de la pacienti, precizand ca au dreptul sa primeasca astfel de atentii pentru ca.

Ungurii iau cu asalt magazinele din Romania. Cum sunt intampinati de localnici

Centrele comerciale din Arad sunt luate cu asalt, mai ales in zilele de weekend, de catre cumparatori veniti din Ungaria. Ca atare, acestea si-au adaptat modul de a-I intampina pe cumparatorii veniti de peste.

12 banci din Romania sunt in pericol! Expertii IBM au descoperit un troian care vizeaza exclusiv bancile de la noi din tara

IBM a descoperit o versiune de malware Tinba v3 configurata pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania, iar un expert in cyber intelligence al companiei americane recomanda institutiilor de credit.

Bancile din Romania, tinta hackerilor printr-un atac in premiera

Romania si-a primit supranumele de tara hackerilor in ultimii ani din cauza escrocilor online, dar hackeri care sa organizeze atacuri imense asupra unor institutii nu sunt cunoscuti. Recent insa s-au intors lucrurile. IBM anunta ca a descoperit un malware care a atacat exclusiv banci din Romania. Expertii in securitate informatica aiIBM Security X-Force au analizato [] Bancile din Romania, tinta hackerilor printr-un atac in premiera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GRAFICE/Urban vs. Rural: Cate localitati din Romania aveau numai un singur furnizor de internet fix in banda larga la sfarsitul anului 2014

Stiati ca operatorul mobil Orange era singurul furnizor de internet fix in banda larga in 37 de localitati din mediul rural din Romania la sfarsitul anului trecut? Sau ca Vodafone era singura optiune de internet fix in 10 astfel de localitati rurale? Cifre prezentate joi de ANCOM arata ca aproape 2,5 milioane de romani locuiau anul trecut in 4. 422 de localitati in care nu exista decat un singur furnizor de internet fix in banda larga. Fostul furnizor monopolist Romtelecom in prezent Telekom Romania Communications) are in continuare cea mai extinsa retea, dar a pierdut din localitatile in care avea exclusivitate in trecut, in conditiile in care alti furnizori au intrat in piata. In mediul urban, la sfarsitul lui 2014, mai exista o singura localitate deservita de un singur furnizor, respectiv de Telekom, in timp ce in mediul rural un numar semnificativ de localitati este acoperit de concurenta.

O legenda a cantecului evreiesc din Romania a murit

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, anunta Uniunea Teatrala din Romania UNITER), potrivit Mediafax. Actrita.

O legenda a cantecului evreiesc din Romania a murit

Actrita Leonie Waldman-Eliad, o legenda a cantecului evreiesc din Romania, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania UNITER) .

Amenintarea care ii pandeste pe clientii bancilor din Romania

Un nou virus informatic extrem de periculos este pe cale sa atace sistemele bancare din Romania. Virusul denumit Tinba v3 este proiectat mai exact sa atace exclusiv 12 banci din tara noastra si vizeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )