Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blaga: PDL va fi al doilea partid din tara.

România Liberă România Liberă,
Blaga: PDL va fi al doilea partid din tara.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca PDL va merge singur in alegerile europarlamentare si ca de saptamana viitoare vrea ca democrat-liberalii sa participe la emisiuni televizate si in bataliile publice din Romania pentru a castiga urmatoarele alegeri. Vom merge singuri in alegerile europarlamentare si vom fi al doilea partid din tara. E fenomenal ce se intampla in alte tari, dar alegerile sunt in Romania. De saptamana viitoare ii vreau pe toti pe televizor si in bataliile . continuă pe România Liberă

Blaga s-a suparat: De saptamana viitoare ii vreau pe toti pe televizor. Vom fi al doilea partid din tara

Liderul PDL Vasile Blaga nu vrea ca democrat-liberali sa mai zaboveasca si sa iasa in fata pentru aincepe lupta pentru urmatoarele alegeri. Obiectivul lui Blaga este clar: sa devina al doilea partid din tara.

Vasile Blaga: PDL are curajul sa faca o competitie interna pentru prezidentiale, nu alege un candidat la masa verde

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca partidul pe care il conduce are curajul sa faca o competitie interna pentru stabilirea candidatului la alegerile prezidentiale. Democrat liberalii.

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din tara noastra

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania.

Perchezitii de amploare in Bucuresti si trei judete din tara. ...

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in judetele Ilfov, Giurgiu si Dambovita. Politistii au de adus la audieri 24 de persoane, suspectate de infractiuni comise cu violenta. Este vorba despre o grupare de taximetristi. Potrivit Politiei Capitalei, in cercetarile efectuate pana in acest moment, a reiesit faptul ca membrii gruparii infractionale ar fi acostat persoane in zona unui aeroport din Capitala si le-ar fi oferit servicii de transport. La incheierea cursei, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )