Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din tara noastra

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Sarantis inchide fabrica Elmiplant din Romania. Compania transfera productia in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica.

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din Romania, transferand productia in Grecia.

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, potrivit Mediafax. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica Sarantis din Oinofoita, Grecia. Transferul se va incheia la sfarsitul primului trimestru din 2014, se arata intr-un comunicat al grupului. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de .

Fabrica Elmiplant din Romania va fi relocata in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, potrivit unui anunt facut de companie si citat de b365. ro. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de euro si estimeaza reduceri de costuri de 500. 000 euro pe an.

Relatiile de colaborare economica dintre tara noastra si China, intr-o noua etapa de dezvoltare

Relatiile traditionale de colaborare economica si comerciala dintre mediile de afaceri din tara noastra si China ar putea intra, anul acesta, intr-o noua etapa de dezvoltare, conform declaratiilor participantilor la Forumul Romania - China, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Tara noastra risca sa nu poata relua exportul de porc in UE

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a avertizat ca tara noastra risca sa nu mai poata exporta sau comercializa intracomunitar animale vii si produse de origine animala, deoarece institutia nu mai are, din aceasta luna, bani pentru efectuarea actiunilor obligatorii din Programul Strategic pe 2013, conform surselor de presa.

Blaga: PDL va fi al doilea partid din tara.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca PDL va merge singur in alegerile europarlamentare si ca de saptamana viitoare vrea ca democrat-liberalii sa participe la emisiuni televizate si in bataliile publice din Romania pentru a castiga urmatoarele alegeri. Vom merge singuri in alegerile europarlamentare si vom fi al doilea partid din tara. E fenomenal ce se intampla in alte tari, dar alegerile sunt in Romania. De saptamana viitoare ii vreau pe toti pe televizor si in bataliile .

Inca un mare brand romanesc ia calea strainatatii: productia se muta in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, scrie Mediafax.

Italsofa nu-si inchide fabrica de la Baia Mare. Dimpotriva, face angajari

Daca in urma cu doar o saptamana mai multe voci spuneau ca una dintre cele mai mari fabrici din Baia Mare este pe cale sa puna lacat pe usa, lucrurile se pare ca nu stau tocmai asa. Reprezentantii societatii dau asigurari ca nu intentioneaza sa plece din Maramures, ci sa investeasca pentru cresterea productiei.

Zgonea: Tara noastra va sustine in continuare demersurile Turciei de aderare la UE

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a discutat, astazi, despre aderarea Republicii Turcia la Uniunea Europeana UE) cu o delegatie oficiala din Turcia condusa de ministrul Sanatatii, Mehmet Muezzino and 287;lu, se arata intr-un comunicat de presa.

Romania explicata cu umor. Cum au ajuns mititeii in tara noastra si de ce contin carne de porc

V-ati intrebat vreodata cum au ajuns micii sau mititeii) pe gratarele mioritice? I-am inventat noi sau au fost importati din alte tari si doar adaptati?Un utilizator de Internet si-a propus sa explice ALTFEL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )