Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fabrica Elmiplant din Romania va fi relocata in Grecia

Hotnews Hotnews,
 Fabrica Elmiplant din Romania va fi relocata in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, potrivit unui anunt facut de companie si citat de b365. ro. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de euro si estimeaza reduceri de costuri de 500. 000 euro pe an. continuă pe Hotnews

Grupul Sarantis inchide fabrica Elmiplant din Romania. Compania transfera productia in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica.

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din Romania, transferand productia in Grecia.

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, potrivit Mediafax. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica Sarantis din Oinofoita, Grecia. Transferul se va incheia la sfarsitul primului trimestru din 2014, se arata intr-un comunicat al grupului. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de .

inca un brand romanesc dispare: fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania se inchide. Proprietarii transfera productia in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei Elena si Ion Cremenescu, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania.

Un tanar din Romania a fost condamnat in Franta pentru crearea unei scheme de angajare ilegala

Un tanar originar din Romania a fost condamnat de Tribunalul Corectional din Perpignan, Franta, pentru ca a contribuit la angajarea, in mod ilegal, a unor compatrioti, conform MEDIAFAX.

Francezii vor sa construiasca un sat special pentru romii din Romania

Autoritatile franceze ar putea construi un sat special pentru romii veniti din Romania. Un sat din vestul Parisului ar putea fi transformat in sat de romi. Aceasta zona se afla in arondismentul 16, unde se.

Radiografia socanta a drumurilor din Romania. Peste 40% dintre drumurile publice NU sunt asfaltate

Drumurile din Romania sunt proaste, iar acest fapt nu mai e o surpriza pentru nimeni. Totusi, statisticile reusesc sa ne uimeasca de fiecare data. Peste 40% dintre drumurile publice din tara noastra nu sunt.

Exclusiv! Ar pleca sau nu vedetele definitiv din Romania?

Daca Ellie White, Anca Serea si Mirela Stelea sunt deschise atunci cand vine vorba despre mutarea definitiva din Romania, alaturi de partenerii lor de viata, Paula Chirila si Cristina Cioran marturisesc ca ar sta ceva pe ganduri inainte sa ia o asemenea decizie radicala.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

Cum va influenta Budapesta alegerile europarlamentare din Romania.

Alegerile pentru Parlamentul European din 2014 ar putea schimba radical structura politica a comunitatii maghiarilor ardeleni. Pentru prima data, un mare numar de maghiari ardeleni va avea ocazia sa opteze intre a vota lista candidatilor din Romania sau pe cea a candidatilor din Ungaria. Multi dintre cei mai militanti dintre maghiarii ardeleni au dubla cetatenie si este sigur ca vor fi oameni care vor prefera sa se prezinte la urnele de vot amenajate la consulatele maghiare sau dincolo de .

Inca un mare brand romanesc ia calea strainatatii: productia se muta in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )