Libnet.ro
UNICEF

15:00

Blaj: Presedintele Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

B1 B1,
Blaj: Presedintele Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

Presedintele Klaus Iohannis va merge sambata la Blaj unde va participa la Bosch Innovation Day, iar o ora mai tarziu va vizita Catedrala Sfanta Treime a Bisericii Romane Unite cu Roma - Greco-Catolica. in. continuă pe B1

Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

Presedintele Klaus Iohannis merge sambata la Blaj, unde va participa la Bosch Innovation Day si se va intalni cu arhiepiscopul major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica, Lucian Muresan.

Cardinalul Lucian Muresan, decorat de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi se intalnesc sambata la Blaj

Cardinalul Lucian Muresan, arhiepiscop major al Bisericii Greco-Gatolice, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter. Distinctia ii va oferita inaltului Prelat, personal de catre presedintele Iohannis, sambata in cadrul unei intalniri ce va avea loc intre cei doi la Arhiepiscopia Greco-Catolica din Blaj.

SURSE: Presedintele Iohannis a convocat pentru marti o noua sedinta a CSAT

Presedintele Iohannis a convocat, pentru marti, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, sustin surse politice.

FOTO. Presedintele Iohannis, aspru criticat de internauti pe contul sau de Facebook

La scurt timp dupa ce Senatul a respins, pentru a doua oara, cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova, presedintele Iohannis a rectionat dur pe contul sau de Facebook. Totusi, multi internauti l-au criticat, pentru ca se multumeste doar sa scrie pe Facebook cand observa derapaje care pot afecta independenta Justitei.

Ce spune presedintele Iohannis despre investitiile straine

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, aflat intr-o vizita la Blaj unde participa la Bosch Innovation Day, a declarat ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

Ministrul german al Apararii vine in vizita la Bucuresti, se intalneste cu presedintele Iohannis si premierul Ponta

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, vine in vizita la Bucuresti, unde se va intalni joi cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa. Intalnirea cu presedintele va avea loc joi, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, iar intrevederea cu Mircea Dusa - la MApN, potrivit unui comunicat al Ambasadei Germaniei.

Presedintele Iohannis a promulgat Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii de modificare a Codului Silvic Legea 46/2008), a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis ii cere DEMISIA lui Victor Ponta. Premierul NU vrea sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis poate dispune SUSPENDAREA din functie a premierului Victor Ponta, deoarece fata de acesta DNA cere urmarirea penala pentru infractiuni de conflict de interese savarsite in calitate de premier. Aceasta norma legala este prevazuta in Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, articolul 17.

Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Consultarile vor avea loc luni, la ora 18. Stire in curs de actualizare.

Ce spune presedintele Iohannis despre rezolvarea conflictului din R. Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, in care spune ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, iar tara noastra sprijina negocierile in formatul 5+2, se arata in mesajul transmis de seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )