Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

România Liberă România Liberă,
Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

Presedintele Klaus Iohannis merge sambata la Blaj, unde va participa la Bosch Innovation Day si se va intalni cu arhiepiscopul major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica, Lucian Muresan. continuă pe România Liberă

Blaj: Presedintele Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

Presedintele Klaus Iohannis va merge sambata la Blaj unde va participa la Bosch Innovation Day, iar o ora mai tarziu va vizita Catedrala Sfanta Treime a Bisericii Romane Unite cu Roma - Greco-Catolica. in.

Cardinalul Lucian Muresan, decorat de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi se intalnesc sambata la Blaj

Cardinalul Lucian Muresan, arhiepiscop major al Bisericii Greco-Gatolice, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter. Distinctia ii va oferita inaltului Prelat, personal de catre presedintele Iohannis, sambata in cadrul unei intalniri ce va avea loc intre cei doi la Arhiepiscopia Greco-Catolica din Blaj.

FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis la Blaj: vizita la fabrica Bosch, discurs in biserica si baie de multime

Klaus Iohannis a vizitat sambata doua obiective importante ale muncipiului Blaj din judetul Alba: fabrica Bosch si Catedrala Greco-Catolica. La compania germana, presedintele a participat la evenimentul Bosch Innovation Day, in timp ce la biserica a asistat la slujba religioasa si s-a intalnit cu Carinalul Lucian Muresan.

Presedintele Klaus Iohannis: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie. Sper ca saptamana viitoare sa avem un deznodamant (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se va gandi la demisie, ca urmare a audierii sale la DNA, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu televizat. Seful statului spera ca saptamana viitoare sa existe un deznoda.

Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Postul public de televiziune va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victor Ponta la Cotroceni

Postul public de televiziune difuzeaza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea codului silvic, informeaza B1 TV. Legea Codului Silvic a provocat mai multe reactii, atat din partea sefului statului, cat si din partea premierului Victor Ponta. Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis se afla pe litoral. Seful statului s-a indreptat catre Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri, 3 iunie, pe litoral. Este prima vizita pe care presedintele statului o face la malul marii, in calitate de presedinte.

Victor Ponta, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu Iohannis, la o ora dupa ce a iesit de la DNA. Procurorii au cerut inceperea urmaririi penale pe numele lui Victor Ponta, iar Iohannis are .

Iohannis insista:Oriunde in lume, un politician acuzat isi da demisia pentru a nu periclita imaginea tarii; Ce spune de Catalin Predoiu

Presedintele Klaus Iohanni a vorbit, intr-un interviu pentru TVR, despre discutiile purtate la Cotroceni cu pemierul Victor Ponta, despre raspunsul primit la solicitarea demisiei din functia de premier, despre lupta impotriva coruptiei si relatia DNA-SRI, dar si despre legea votului prin corespondenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )