Libnet.ro
UNICEF

11:00

BNR coboara la 3,5% dobanda de politica monetara.

România Liberă România Liberă,
BNR coboara la 3,5% dobanda de politica monetara.

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a redus marti dobanda de politica monetara de la 3,75% la 3,5% pe an, un nou minim istoric, si a mentinut ratele rezervelor minime obligatorii, ambele decizii fiind anticipate de analisti. Alte decizie adoptata marti de BNR vizeaza gestionarea adecvata a lichiditatii din sistemul bancar. De asemenea, CA al BNR a analizat si aprobat Raportul trimestrial asupra inflatiei, document care va fi prezentat joi intr-o conferinta de . continuă pe România Liberă

BNR reduce rata dobanzii de politica monetara la 3,5%

Consiliul de administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a hotarat astazi reducerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 3,5% pe an de la 3,75% incepand cu data de 5 februarie, potrivit unui comunicat al BNR.

Consiliul de Administratie al BNR a decis reducerea ratei dobanzii de politica monetara la 3,5% pe an

Consiliul de Administratie al Bincii Nationale a Romaniei BNR) a decis, marti, reducerea ratei dobanzii de politica monetara la 3,5% pe an, de la 3,75 procente, incepand cu 5 februarie 2014, potrivit unui.

BNR a redus rata dobanzii- cheie pana la 3,50%. Pana cand si bancile comerciale vor ieftini creditele va mai dura o vreme

In sedinta din 4 februarie 2014, Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a redus rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 3,50% pe an de la 3,75% incepand cu data de 5 februarie 2014, se arata intr-un comunicat al BNR, remis la putin timp dupa incheierea sedintei pe probleme de politica monetara. Guvernatorul Isarescu va sustine un briefing de presa in jurul orei 15 in care va detalia deciziile luate marti. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )