Libnet.ro
UNICEF

06:00

BNR: Creditele ipotecare s-au luat mai usor in trimestrul 3, dar au fost mai s-au inasprit conditiile pentru cele de consum

Adevărul Adevărul,
BNR: Creditele ipotecare s-au luat mai usor in trimestrul 3, dar au fost mai s-au inasprit conditiile pentru cele de consum

Bancile au relaxat standardele de creditare la imprumuturile ipotecare, dar le-au inasprit pentru cele de consum, se arata intr-un raport al Bancii Nationale a Romaniei BNR) pentru trimestrul trei din acest an. in ultima parte a anului se vor inaspri si mai tare conditiile pentru creditele de consum, cele in cazul creditelor iotecare fiind mentinute. continuă pe Adevărul

BNR: Creditele ipotecare s-au luat mai usor in trimestrul 3, dar s-au inasprit conditiile pentru cele de consum

Bancile au relaxat standardele de creditare la imprumuturile ipotecare, dar le-au inasprit pentru cele de consum, se arata intr-un raport al Bancii Nationale a Romaniei BNR) pentru trimestrul trei din acest an. in ultima parte a anului se vor inaspri si mai tare conditiile pentru creditele de consum, cele in cazul creditelor iotecare fiind mentinute.

Raport DUR al BNR. Previziunile de ULTIM MOMENT despre creditele ipotecare si cele de consum

Banca Nationala a Romaniei a publicat un nou raport, in care s-a referit si la creditele ipotecare si la cele de consum. Potrivit raportului, insitutiile de credit au relaxat standardele de.

BNR, anunt despre creditele ipotecare si cele de consum

Institutiile de credit au relaxat standardele de creditare in cel de-al treilea trimestru din acest an pentru creditele ipotecare si le-au inasprit pentru cele de consum, se arata intr-un.

Cum sa treci mai usor peste Postul Craciunului: Fiecarui credincios i se potriveste o anumita forma de post

Postul presupune mult mai mult decat un regim alimentar, astfel ca un duhovnic poate ajuta credinciosul sa treaca mai usor peste post, care e in primul rand o incercare psihologica si abia mai apoi una fizica.

Comitetul de trecere la euro din BNR nu a fost vizitat mai de nimeni, de 7-8 ani

Comitetul de trecere la euro, gazduit de Banca Nationala a Romaniei BNR), nu a fost vizitat mai de nimeni, spune Mugur Isarescu, guvernatorul bancii centrale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )