Libnet.ro
UNICEF

13:30

BNR da un nou impuls creditarii si coboara dobanda-cheie la 4%

Adevărul Adevărul,
BNR da un nou impuls creditarii si coboara dobanda-cheie la 4%

Consiliul de Administratie al BNR a decis marti sa reduca dobanda de politica monetara cu 0,25 puncte procentuale, de la 4,25% la 4% pe an, minimul istoric,in linie cu asteptarile analistilor,si a pastrat nivelul rezervelor minime obligatorii la 15% pentru pasivele in lei si 20% pentru cele in euro. continuă pe Adevărul

BNR, din ce in ce mai curajoasa: dobanda cheie ajunge la minimul istoric

Consiliul de Administratie al BNR a decis marti sa reduca dobanda de politica monetara cu 0,25 puncte procentuale, de la 4,25% la 4% pe an, minimul istoric,in linie cu asteptarile analistilor,si a pastrat nivelul rezervelor minime obligatorii la 15%.

BNR a redus dobanda cheie. Guvernatorul va explica marti la ora 15 care au fost argumentele Bancii Centrale pentru acest gest asteptat de piata

BNR a decis marti sa taie din rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 4% pe an de la 4,25% incepand cu data de 6 noiembrie 2013 si sa mentina nivelurile actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale bancilor. Guvernatorul va explica la ora 15 intr-un briefing de presa care au fost argumentele pentru acest gest asteptat de piata. Stire in curs de actualizare.

BNR a redus dobanda cheie la un minim de 4%

BNR a decis marti sa taie din rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 4% pe an de la 4,25% incepand cu data de 6 noiembrie 2013 si sa mentina nivelurile actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale bancilor. Guvernatorul va explica la ora 15 intr-un briefing de presa care au fost argumentele pentru acest gest asteptat de piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )