Libnet.ro
UNICEF

17:30

BNR tine mai mult de jumatate din rezerva de aur in afara tarii. Ungaria si-a repatriat-o in intregime din Marea Britanie

B1 B1,
BNR tine mai mult de jumatate din rezerva de aur in afara tarii. Ungaria si-a repatriat-o in intregime din Marea Britanie

Banca Nationala a Ungariei a anuntat, marti, ca a finalizat repatrierea rezervei de aur a tarii de la Londra la Budapesta, conform agentiei maghiare MTI. Cantitatea repratriata de catre maghiare are o. continuă pe B1

Transgaz a planificat investitii de 6 miliarde lei pana in 2020, jumatate din sursele de finantare fiind din credite bancare/ Profitul din 2018 va fi cu aproape 60% mai mic decat in 2017

Profitul net al Transgaz va fi in 2018 de 213,1 milioane lei, cu 58,4% mai mic fata de cel obtinut in 2017, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli al companiei pe 2018, aprobat luni in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor. Aceasta reducere poate fi pusa pe seama scaderii veniturilor reglementate, conform unor ordine ale Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Transgaz estimeaza pana in 2020 investitii de circa 6 miliarde de lei, peste jumatate din sursele din finantare 3,4 miliarde lei) urmand sa provina din credite bancare, iar 708,2 milioane lei din fonduri europene.

Procurorul general: Daca noile legi ale Justitiei ar intra in vigoare, mai mult decat o treime din Ministerul Public ar avea vocatie la pensionare; modificarile au o oferta de nerefuzat pentru un magistrat care vrea o pensie mai mare decat salariul

Mai mult de o treime dintre magistratii Ministerului Public se califica pentru a iesi din sistem, daca legile Justitiei ar intra in vigoare asa cum au fost modificate, a declarat, luni seara, la Digi24, procurorul general Augustin Lazar, adaugand ca modificarile au o oferta de nerefuzat pentru un magistrat care vrea o pensie mai mare decat salariul, porivit news. ro.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Nord-vestul Bulgariei ramane cea mai saraca regiune din Europa/ Romania intra in top cu partea de nord-est

Cea mai saraca regiune din UE ramane partea de nord-vest a Bulgariei, cu un PIB pe cap de locuitor de 29% din nivelul mediu al Uniunii, arata datele Eurostat. In urma acestei regiuni se afla Mayotte din Franta 33%), partea de centru-nord si centru-sud din Bulgaria cate 34%), precum si partea de nord-est a Romaniei 36%), potrivit Duma, citata de Rador.

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

Ce Romanie ne dorim? Jumatate dintre millennials (tinerii sub 25 de ani) lucreaza ori in agricultura ori in comert!

E oarecum de neconceput. Statistica a publicat recent Anuarul statistic, care cuprinde toti indicatorii majori ai economiei. Daca va uitati la locurile de munca ocupate de tineri, o sa aveti o surpriza! In plina epoca a Internetului, jumatate din romanii cu varsta mai mica de 25 de ani lucreaza in agricultura si in comertul cu amanuntul. Abia pe la varsta de 40 de ani veti gasi oameni care incearca sa produca ceva, dar asta e un lucru dezastruos pentru sistemul nostru de pensii.

Cine a fost femeia pe care Elena Ceausescu a urat-o cel mai mult

Pentru perioada comunista, sa fii dusmanul Elenei Ceausescu si sa supravietuiesti in Romania era un lucru destul de greu. Un astfel de caz a fost cel al Violetei Andrei, una dintre cele mai frumoase actrite.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )