Libnet.ro
UNICEF

18:30

Boala pe care tot mai multe femei incep sa o aiba. Nici macar nu-si dau seama pentru ca nu le doare

Playtech Playtech,
Boala pe care tot mai multe femei incep sa o aiba. Nici macar nu-si dau seama pentru ca nu le doare

Cel mai des infertilitatea feminina este cauzata de endometrioza. De altfel, specialistii sustin ca nu este o afectiune dureroasa, dar care apare cu precadere la femeile tinere. Din fericire insa, daca este descoperita la timp, boala poate fi tratata. Boala pe care tot mai multe femei incep sa o aiba Endometrioza este o boala cronica, . continuă pe Playtech

Cazul escrocului cu talent de actor, care a pacalit mai multe batrane vorbind pe mai multe voci

Un barbat de 30 de ani a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru inselaciune in forma continuata. El isi facuse un obicei din a suna persoane in varsta, pe care reusea sa le convinga sa ii dea toti banii pe care ii aveau in casa.

ICCJ a exclus mai multe documente din Dosarul Revolutiei, in care este judecat Ion Iliescu Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

Instanta Suprema a exclus mai multe probe in Dosarul Revolutiei, care s-ar putea intoarce astfel la Parchet. ICCJ da procurorilor militari un termen de 5 zile in care sa remedieze.

Dosarul Revolutiei: Instanta suprema exclude mai multe probe Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

Instanta suprema a constatat vineri neregularitatea rechizitoriului intocmit de Sectia Parchetelor Militare in Dosarul Revolutiei, prin care in 5 aprilie 2019 au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus. Magistratii ICCJ au exclus mai multe probe de la dosar si dau procurorilor militari un termen de 5 zile in care sa remedieze neregularitatile si sa decida daca cer restituirea dosarului sau mentin hotararea de trimitere in judecata.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

Vantul puternic a smuls zeci de acoperisuri in mai multe localitati din R. Moldova

Vantul puternic, insotit de ploi, din seara zilei de joi, a provocat prejudicii in mai multe localitati din tara. Rafalele puternice au lasat descoperit acoperisul Primariei Boscana din raionul Criuleni, dar si al bisericii din sat. Din cauza caderii unui arbore, doua conducte de gaze naturale au fost deteriorate fiind necesara interventia serviciilor specializate, transmite IPN.

Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe judete

Meteorologii au emis avertizari pentru mai multe zone din tara unde sunt anuntate ploi insemnate can.

Mai multe zone din Focsani au fost inundate, in urma ploii torentiale de astazi

Echipajele din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit joi dimineatapentru evacuarea apei acumulate in mai multe zone din oras, transmite News. ro. Strazi inundate in.

Un copil de 13 ani a injunghiat de mai multe ori un tanar! Circ cu socrul si cumnatii

Un tanar din judetul Timis a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in abdomen si lovit in cap de mai multi agresori. Printre acestia este si un copil de 13 ani care a folosit un obiect ascutit.

MAE: Atentionare de calatorie pentru SUA. Uraganul Delta va lovi mai multe state

Ministerul Afacerilor Externe ii atentioneaza pe cetatenii care se afla, care planuiesc sa tranziteaza sau sa calatoreasca in SUA in urmatoarea perioada, ca autoritatile americane au emis o alerta me.

ARAD: Procurorii fac cercetari pentru mai multe infractiuni in cazul perchezitiilor de la DSP si Spitalul Judetean

Parchetul de pe langa Judecatoria Arad a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca procurorii fac cercetari pentru comiterea mai multor infractiuni in cazul perchezitiilor care au avut loc, miercuri, la sediile Directiei de Sanatate Publica DSP) si Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )