Libnet.ro
UNICEF

23:30

Boala lui Britney Spears, mai grava decat se credea. E posibil sa nu mai cante vreodata

Playtech Playtech,
Boala lui Britney Spears, mai grava decat se credea. E posibil sa nu mai cante vreodata

Britney Spears trece printr-o perioada dificila, iar o problema de sanatate destul de grava ar putea sa-i puna capat carierei muzicale. Managerul spune ca s-ar putea sa nu mai revina niciodata pe scena. Fanii artistei sunt panicati si, cumva, impartiti in ceea ce priveste situatia prin care trece Britney Spears. in timp ce unii sunt [] . continuă pe Playtech

Managerul cantaretei Britney Spears: Este posibil ca ea sa nu mai concerteze vreodata. Care este motivul VIDEO

Larry Rudolph, managerul cantaretei americane Britney Spears 37 de ani) a declarat ca este posibil ca artista sa nu mai concerteze vreodata.

Veste socanta pentru fanii cantaretei Britney Spears! Managerul artistei a spus ca e posibil sa nu mai revina niciodata pe scena

Larry Rudolph, managerul lui Britney Spears, a afirmat ca artista ar putea sa nu mai apara vreodata pe scena din cauza luptei sale cu problemele de sanatate mintala. Cantareata de 37 de ani urma sa.

ADIO, Britney Spears! Managerul ei a facut anuntul: A stat o luna internata. Din pacate...

Britney Spears, idolul tuturor adolescentilor in anii 2000, trece prin momente cumplite. Cantareata, 37 de ani, a stat o luna internata la un spital de psihiatrie, din cauza problemele emotionale carora cu.

Numarul soferilor activi pe Uber si Bolt a fost, joi, cu 25% mai mic decat media zilnica! Cu cat a crescut timpul de asteptare?

Ordonanta Taximetristilor, efect imediat in piata de ridesharing: numarul soferilor activi pe aplicatiile companiilor de acest tip a fost, in prima zi, cu 25% mai mic decat media zilnica. In aceste conditii, timpul de asteptare a crescut la peste 10.

Reactia PSD la criticile lui Iohannis: Stirea reala a zilei e ca Romania reuseste sa obtina o crestere economica de trei ori mai mare decat media UE

PSD a reactionat miercuri fata de criticile presedintelui Klaus Iohannis legate de directia gresita in care merge Romania si respingerea propunerilor de ministri, sustinand ca stirea reala a zilei este ca Romania reuseste sa obtina o crestere economica de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene.

Comisia Europeana ameninta Romania cu un mecanism mai dur decat MCV daca adopta modificarile la Codurile penale. Pasul urmator - declansarea Articolului 7 - surse

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, premierului Viorica Dancila si presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, in care avertizeaza ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) va fi inlocuit cu o procedura si mai dura daca intra in vigoare modificarile aduse Codurilor Penale, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Frans Timmermans spune, in document, ca aceste modificari risca sa creeze o situatie de impunitate de facto pentru infractiuni, inclusiv cele de coruptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )