Libnet.ro
UNICEF

06:00

Boala misterioasa de la Arges se extinde. Un prim caz de sindrom hemolitic uremic si la Bacau

România Liberă România Liberă,
Boala misterioasa de la Arges se extinde. Un prim caz de sindrom hemolitic uremic si la Bacau

Directia de Sanatate Publica Bacau a informat in aceasta seara Ministerul Sanatatii ca in cursul zilei de vineri a aparut un caz de sindrom hemolitic uremic SHU) la Spitalul Judetean din Bacau. Este vorba despre un copil de un an, din orasul Bacau, care a fost transferat ulterior la Spitalul de Pediatrie din Iasi, anunta Digi24. continuă pe România Liberă

Alerta maxima! Un prim caz de sindrom hemolitic uremic in judetul Bacau

Alerta la Bacau, acolo unde a fost depistat un caz de sindrom hemolitic uremic la un copilas de un an. in aceasta seara, Directia de Sanatate Publica Bacau a informat Ministerul Sanatatii si Centrul.

UPDATE. Noi precizari privind cazul bebelusilor de la Arges. MS infirma existenta unui caz de sindrom hemolitic uremic si la Bacau

Directia de Sanatate Publica Bacau a informat in aceasta seara Ministerul Sanatatii ca in cursul zilei de vineri a aparut un caz de sindrom hemolitic uremic SHU) la Spitalul Judetean din Bacau. Este vorba despre un copil de un an, din orasul Bacau, care a fost transferat ulterior la Spitalul de Pediatrie din Iasi, anunta Digi24.

Un bebelus de un an din Bacau, diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic, transferat la Iasi. Medic: Exista un potential uremic pe viitor

DSP Bacau a inceput o investigatie epidemiologica dupa ce starea unui copilas de un an cu sindrom hemolitic uremic s-a inrautatit si a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Iasi.

Care este starea copilului cu sindrom hemolitic de la Bacau

Starea copilului adus de la Bacau, dupa ce s-a constatat ca sufera de sindrom hemolitic, este relativ buna, a declarat sambata dr. Catalina Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Sf. Maria.

Starea copilului cu sindrom hemolitic adus de la Bacau este relativ buna

Starea copilului adus de la Bacau, dupa ce s-a constatat ca sufera de sindrom hemolitic, este relativ buna, a declarat sambata dr. Catalina Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Sf. Maria din Iasi, informeaza Agerpres.

Cati copii cu sindrom hemolitic-uremic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie

Sapte copii cu sindromul hemolitic-uremic mai sunt internati la Spitalul Marie Curie. Dintre acestia, trei sunt in stare grava, la Terapie Intensiva, unde li se face dializa, insa ei nu necesita ventilatie mecanica. Alti patru se afla la sectia de Nefrologie, iar starea lor de sanatate este buna, a transmis, miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului, Denis Stanescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )