Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bogdan Aurescu, mesaj de Ziua Imnului National: Versurile lui Andrei Muresanu au dat romanilor putere si au adus coeziune in jurul unui crez

B1 B1,
Bogdan Aurescu, mesaj de Ziua Imnului National: Versurile lui Andrei Muresanu au dat romanilor putere si au adus coeziune in jurul unui crez

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca versurile lui Andrei Muresanu din Desteapta-te, romane! au adus coeziune in jurul unui. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj de Ziua Imnului National: Creatia lui Andrei Muresanu si Anton Pann este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca acesta este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii. Ponta a mai spus ca.

Klaus Iohannis: Ziua Imnului National este si trebuie sa ramana unul dintre momentele pe care le celebram cu solemnitate, o sarbatoare a spiritului poporului roman

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis, miercuri, de Ziua Imnului National, ca aceasta este parte a expresiei noastre nationale, simbol al legaturii cu trecutul si cu valorile noastre.

Astazi este Ziua Imnului National

Astazi, la Targoviste, va fi marcata Ziua Imnului National. Manifestarile vor incepe la ora 10, in Piata Tricolorului, cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei instrumental). Vor urma un scurt moment de rugaciune si alocutiuni ale autoritatilor locale si judetene.

Ziua Imnului National, sarbatorita la Sinteza Zilei

Romanii sarbatoresc astazi Ziua Imnului National. Imnul Desteapta-te romane! a fost intonat pentru prima data pe 29 iulie 1848, la Ramnicu Valcea, de un grup de tineri, avandu-l in frunte pe Anton Pann. Imnu.

Romanii sarbatoresc astazi Ziua Imnului National

Romanii sarbatoresc astazi Ziua Imnului National. Prin urmare, vor avea loc ceremonii militare si spectacole in toata tara. in Capitala, ceremonia va incepe la ora 9 in Piata Tricolorului de langa Cercul.

Ziua Imnului National la Drobeta Turnu Severin

In fiecare an, pe 29 iulie, romanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Imnului National. La Drobeta Turnu Severin, municipalitatea organizeaza cu acest prilej un ceremonial de sarbatorire in Piata Drapelului din fata Prefecturii.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Imnului National al Romaniei

De Ziua Imnului National al Romaniei, simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848, presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Imnul este o parte a expresiei noastre nationale, un reper istoric si moral, care trebuie sa ramana unul dintre momentele care sunt celebrate cu solemnitate, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

FOTO Ceremonie speciala de Ziua Imnului National la Bacau. Fanfara militara si dansuri populare cu Ansamblul folcloric Plaiuri Bacauane

Astazi, de la ora 10, in Piata Tricolorului din Bacau a avut loc ceremonia dedicata Zilei Imnului National. Au dat onorul mai marilor judetului trupe ale Armatei, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Fanfara militara a Garnizoanei Bacau si Ansamblul Plaiuri Bacauane au atras mai multi privitori, cei mai multi, nedumeriti de sarbatoarea din strada.

Victor Ponta le ureaza romanilor La multi ani de Ziua Imnului National

Premierul Victor Ponta le-a urat, pe Facebook, la multi ani romanilor din toata lumea, cu ocazia Zilei Imnului National.

Mesajul premierului Victor Ponta de Ziua Imnului National

Premierul Victor Ponta le-a urat, intr-o poastre pe pagina personala de Facebook, la multi ani romanilor din toata lumea, cu ocazia Zilei Imnului National. O sarbatoare importanta astazi - la multi.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )