Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bogdan Aurescu: Salut acordul istoric in privinta dosarului nuclear iranian. Asistam la inceputul unei noi etape in relatia Iranului cu comunitatea internationala

B1 B1,
Bogdan Aurescu: Salut acordul istoric in privinta dosarului nuclear iranian. Asistam la inceputul unei noi etape in relatia Iranului cu comunitatea internationala

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat acordul istoric privind programul nuclear convenit de puterile occidentale si Teheran, exprimandu-si speranta ca aceasta decizie va avea un impact. continuă pe B1

Bogdan Aurescu saluta acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei: Arata faptul ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a salutat luni acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei si considera ca acest lucru este o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi solutii pentru.

Aurescu saluta acordul pentru Grecia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, luni, acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei, pe care il considera o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme.

Victor Ponta si Bogdan Aurescu, prezenti la aniversarea zilei nationale a Frantei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu si generalul Ion Oprisor, consilier prezidential pentru securitate nationala, au fost prezenti marti la aniversarea zilei nationale a Frantei.

Bogdan Aurescu: Luxemburgul preia presedintia UE intr-o perioada extrem de complicata

Luxemburgul preia presedintia Consiliului Uniunii Europene intr-o perioada extrem de complicata, marcata de criza datoriilor din Grecia si de fenomenul migratiei, potrivit afirmatiilor facute ieri de ministrul de externe Bogdan Aurescu.

Bogdan Aurescu: Romania sustine pe deplin obiectivele presedintiei luxemburgheze a Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca Romania sustine pe deplin obiectivele presedintiei luxemburgheze a Consiliului Uniunii Europene, apreciind ca aceasta are loc intr-un context europeam.

Acord istoric privind programul nuclear iranian

Un acord istoric a fost stabilit astazi, la Viena, intre Iran si marile puteri asupra programului nuclear iranian, dupa 17 zile de negocieri si 12 ani de blocaj, transmite The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )