Libnet.ro
UNICEF

20:30

Victor Ponta si Bogdan Aurescu, prezenti la aniversarea zilei nationale a Frantei (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta si Bogdan Aurescu, prezenti la aniversarea zilei nationale a Frantei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu si generalul Ion Oprisor, consilier prezidential pentru securitate nationala, au fost prezenti marti la aniversarea zilei nationale a Frantei. continuă pe B1

Victor Ponta, de Ziua Frantei: Romania va intra in Schengen in OCTOMBRIE

Victor Ponta, premierul inculpat al Romaniei, a declarat la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, ca spera ca Romania sa intre in Schengen, cel putin cu granitele aeriene, inca din luna octombrie.

Victor Ponta, optimist de Ziua Nationala a Frantei: Sper ca in octombrie sa punem o placuta la aeroportul Otopeni pe care sa scrie spatiul Schengen

Premierul Victor Ponta a fost prezent la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, unde a sustinut si un discurs in care si-a exprimat speranta ca in luna octombrie Romania va.

Victor Ponta: La multi ani poporului francez, cu care avem o legatura istorica si culturala absolut speciala

Francezii isi sarbatoresc marti ziua nationala. Parade militare, focuri de artificii si festivitati vor avea loc la Paris, dar si in intreaga tara, informeaza B1 TV. Evenimente dedicate Zilei Nationale.

Bogdan Aurescu: Salut acordul istoric in privinta dosarului nuclear iranian. Asistam la inceputul unei noi etape in relatia Iranului cu comunitatea internationala

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat acordul istoric privind programul nuclear convenit de puterile occidentale si Teheran, exprimandu-si speranta ca aceasta decizie va avea un impact.

Bogdan Aurescu: Luxemburgul preia presedintia UE intr-o perioada extrem de complicata

Luxemburgul preia presedintia Consiliului Uniunii Europene intr-o perioada extrem de complicata, marcata de criza datoriilor din Grecia si de fenomenul migratiei, potrivit afirmatiilor facute ieri de ministrul de externe Bogdan Aurescu.

Bogdan Aurescu: Romania sustine pe deplin obiectivele presedintiei luxemburgheze a Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca Romania sustine pe deplin obiectivele presedintiei luxemburgheze a Consiliului Uniunii Europene, apreciind ca aceasta are loc intr-un context europeam.

Bogdan Aurescu saluta acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei: Arata faptul ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a salutat luni acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei si considera ca acest lucru este o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi solutii pentru.

Un nou tronson de autostrada a fost inaugurat de Victor Ponta

De astazi, vom putea merge neintrerupt pe autostrada, de la Timisoara pana la Budapesta. Victor Ponta si si vicepremierul Ungariei au fost prezenti azi la inaugurarea celui de-al doilea tronson al autostrazii.

La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

La Ordinea Zilei ramane scandalul politic avandu-l drept protagonist pe premierul Victor Ponta. Am aflat astazi o ipoteza ciudata de la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. Si anume ca Victor Ponta ar vrea, de.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )