Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bogdan Olteanu, dus din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Bogdan Olteanu, dus din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost dus miercuri din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii. continuă pe Adevărul

Bogdan Olteanu, adus din arest la DNA pentru audieri

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost dus miercuri din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii, transmite News. ro.

Bogdan Olteanu este asteptat miercuri la DNA (VIDEO)

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator BNR, este asteptat miercuri sa ajuga la sediul DNA pentru acte de procedura, informeaza B1 TV. Tot miercuri este si zi de vizita la Arestul central, deci sotia lui.

Surse: Bogdan Olteanu, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Romane BNR) Bogdan Olteanu a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in care este acuzat de trafic de influenta. Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticoruptie l-au citat pe Bogdan Olteanu pentru noi acte procedurale.

Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, adus la sediul DNA

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost adus miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru noi proceduri in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta, au precizat surse ju.

Bogdan Olteanu, la DNA

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al Bancii Nationale, a fost adus din nou, in aceasta dimineata, in birourile anchetatorilor anticoruptie. A fost scos din arest pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Alerta la Cluj. Un detinut a evadat din arestul politiei

Alerta la Cluj. Un detinut a evadat duminica dupa-amiaza, chiar de sub nasul politistilor, Barbatul, arestat preventiv pentru furt, a reusit sa fuga din arestul politiei.

Barbatul care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins

Barbatul care a evadat pe 14 august din arestul IPJ Cluj a fost prins pe o strada din comuna Floresti, de langa Cluj-Napoca, informeaza Mediafax. Acesta evadase din centrul de retinere si arestare.

Barbatul evadat duminica din arestul politiei Cluj a fost prins

Barbatul in varsta de 45 de ani care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins, marti seara, de politisti, in timp ce mergea pe o strada din comuna Floresti, de langa municipiul Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

Stare de alerta in Cluj si in judetele invecinate! Un detinut a evadat din arestul Politiei

Este stare de alerta in Cluj si in judetele invecinate, dupa ce un barbat de 45 de ani a evadat din arestul politiei judetene. Sunt zeci de filtre si la aceasta ora. Barbatul a evadat.

Un barbat acuzat de furt din locuinta a evadat din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj

Un barbat acuzat de furt din locuinta a evadat, duminica dupa-amiaza, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, pana la ora transmiterii acestei stiri nefiind cunoscute imprejurarile in care a fugit acesta, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )