Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins

B1 B1,
Barbatul care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins

Barbatul care a evadat pe 14 august din arestul IPJ Cluj a fost prins pe o strada din comuna Floresti, de langa Cluj-Napoca, informeaza Mediafax. Acesta evadase din centrul de retinere si arestare. continuă pe B1

Barbatul evadat duminica din arestul politiei Cluj a fost prins

Barbatul in varsta de 45 de ani care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins, marti seara, de politisti, in timp ce mergea pe o strada din comuna Floresti, de langa municipiul Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

Detinutul evadat ieri din curtea IPJ Cluj nu a fost gasit de catre fortele de ordine

Politistii clujeni nu reusesc sa dea de urma unui detinut care a fugit ieri din curtea Inspectoratului Judetean de Politie IPJ). Barbatul arestat preventiv pentru furt de locuinte fusese scos la plimbarea regulamentara din curtea IPJ si a reusit sa evadeze fara sa fie vazut, informeaza Digi 24.

Detinutul care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins. Unde a fost gasit barbatul

Politistii clujeni l-au prins, in noaptea de marti spre miercuri, pe barbatul care a evadat duminica din arestul preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, anunta Agerpres. Barbatul.

Dupa doua zile, politistii clujeni l-au prins pe detinutul care a evadat din arestul IPJ pe o strada, la cativa kilometri de Cluj

Detinutul evadat duminica seara din arestul IPJ Cluj a fost prins marti seara, 16 august, in jurul orei 22. 00, pe o strada din comuna Floresti, situata la cativa kilometri de municipiu.

Un barbat acuzat de furt din locuinte a evadat din arestul IPJ Cluj. Nu e prima data cand detinutii evadeaza de sub nasul politistilor clujeni

Un barbat de 45 de ani, acuzat de furt din locuinta a evadat, duminica dupa-amiaza, 14 august, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj. Momentan nu se cunosc imprejurarile in care a fugit acesta. Cert este ca nu e prima data cand detinuti evadeaza din arestul IPJ Cluj.

Barbatul evadat a fost prins de politisti intr-o comuna din apropierea municipiului Cluj-Napoca

Politistii clujeni l-au prins, noaptea trecuta, pe barbatul in varsta de 45 de ani care a evadat duminica din arestul preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, potrivit unor surse din presa.

Cluj: Barbat prins de politisti la aproape trei zile dupa ce a evadat

Un barbat care evadase, duminica, din arestul preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, a fost gasit de politisti, in noaptea de marti spre miercuri, intr-o localitate din apropiere de Cluj.

Sefii IPJ Cluj ies in pensie. Sustin ca pensionarea lor n-ar avea nicio legatura cu al saselea evadat din arestul politiei clujene

Din 1 septembrie, IPJ Cluj va avea o alta conducere deoarece actualul comisar-sef, Tudor Grindean si adjunctul Valentin Rusu si-au cerut pensionarea. Cel de-al doilea adjunct al institutiei s-a pensionat la sfarsitul lunii iulie. Reprezentantii IPJ Cluj sustin ca aceste pensionari n-ar avea nicio legatura cu al saselea evadat din arestul preventiv al politiei, prins marti noaptea.

Alerta la Cluj. Un detinut a evadat din arestul politiei

Alerta la Cluj. Un detinut a evadat duminica dupa-amiaza, chiar de sub nasul politistilor, Barbatul, arestat preventiv pentru furt, a reusit sa fuga din arestul politiei.

Stare de alerta in Cluj si in judetele invecinate! Un detinut a evadat din arestul Politiei

Este stare de alerta in Cluj si in judetele invecinate, dupa ce un barbat de 45 de ani a evadat din arestul politiei judetene. Sunt zeci de filtre si la aceasta ora. Barbatul a evadat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )