Libnet.ro
UNICEF

15:30

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Adevărul Adevărul,
Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala. continuă pe Adevărul

Ghid util pentru microbistii care pleaca la Cupa Mondiala din Brazilia

Vrei sa pleci in Brazilia la Cupa Mondiala? inainte de a-ti achizitiona biletul de intrare si pachetul de servicii turistice, informeaza-te asupra conditiilor de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe a publicat un mic ghid pentru microbistii care doresc sa urmareasca meciurile la fata locului.

Frank Ribery rateaza Cupa Mondiala

Frank Ribery, atacantul Frantei rateaza Cupa Mondiala din cauza unor probleme la spate, a anuntat azi selectionerul Didier Deschamps.

Cupa Mondiala: Peste 2,9 milioane de bilete au fost vandute

Peste 2,9 milioane de bilete au fost vandute cu sase zilse inainte de startul Cupei Mondiale din Brazilia. Doar 27 de locuri mai sunt valabile dintre toate cele 64 de meciuri ale turneului final.

Google Maps te duce in interiorul stadioanelor de la Cupa Mondiala

A mai ramas foarte putin pana la inceperea Cupei Mondiale din Brazilia, iar cei de al Google Maps vin in ajutorul dumneavoastra daca mergeti acolo si nu stiti exact unde sunt stadioanele.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )