Libnet.ro
UNICEF

15:30

Frank Ribery rateaza Cupa Mondiala

România Liberă România Liberă,
Frank Ribery rateaza Cupa Mondiala

Frank Ribery, atacantul Frantei rateaza Cupa Mondiala din cauza unor probleme la spate, a anuntat azi selectionerul Didier Deschamps. continuă pe România Liberă

Hondurianul Arnold Peralta rateaza Cupa Mondiala din cauza unei accidentari

Unul dintre cei mai importanti jucatori hondurieni, Arnold Peralta, va rata Cupa Mondiala din aceasta vara, din cauza unei accidentari. Jucatorul celor de la Glasgow Rangers a fost convocat in lotul de 23, anunta.

Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Radamel Falcao, nu va fi prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, jucatorul celor de la AS Monaco nereusind sa se refaca dupa accidentarea la genunchi suferita in luna.

Franck Ribery, inclus in lotul definitiv al Frantei pentru Cupa Mondiala

Franta se va putea baza pe Franck Ribery la Cupa Mondiala din Brazilia. Jucatorul celor de la Bayern Munchen, clasat pe locul 3 in clasamentul Balonului de Aur in 2013, a fost convocat de Didier Deschamps in lotul d.

Argentina are cel mai batran lot de la Cupa Mondiala. Belgia la polul opus

Cu o medie de 28 de ani si 336 de zile in ziua deschiderii turneului final, nationala Argentinei are cel mai batran lot de la Cupa Mondiala.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

Selectionerul Argentinei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie. Dintre cei 23 de jucatori convocati nu lipsesc superstarurile Lionel.

Ghid util pentru microbistii care pleaca la Cupa Mondiala din Brazilia

Vrei sa pleci in Brazilia la Cupa Mondiala? inainte de a-ti achizitiona biletul de intrare si pachetul de servicii turistice, informeaza-te asupra conditiilor de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe a publicat un mic ghid pentru microbistii care doresc sa urmareasca meciurile la fata locului.

TOP 8: Cupa Mondiala: Goluri marcate in finala

Cupa Mondiala de fotbal este visul oricarui fotbalist. Cei mai buni ajung la turneele finale. Cei mai norocosi insa ajung sa joace in ultimul act al turneului, cu trofeul pe masa. Daca mai si inscriu, atunci se intorc acasa ca eroi. Daca nu, oricum tara lor va intra in istoria fotbalului pentru eternitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )