Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP 8: Cupa Mondiala: Goluri marcate in finala

România Liberă România Liberă,
TOP 8: Cupa Mondiala: Goluri marcate in finala

Cupa Mondiala de fotbal este visul oricarui fotbalist. Cei mai buni ajung la turneele finale. Cei mai norocosi insa ajung sa joace in ultimul act al turneului, cu trofeul pe masa. Daca mai si inscriu, atunci se intorc acasa ca eroi. Daca nu, oricum tara lor va intra in istoria fotbalului pentru eternitate. continuă pe România Liberă

Cupa Mondiala: O ocazie noua pentru malware pe Google Play

Daca tot mai e putin pana la Cupa Mondiala, multi dintre voi simtiti nevoia sa jucati fotbal virtual, iar creatorii de malware stiu asta. Pe 12 iunie va incepe in Brazilia Cupa Mondiala de Fotbal. Desi va mai dura aproximativ o luna pana veti afla castigatorul acestui campionat, vor exista in permanenta jocuri pe PC, console si mobile care sa va permita sa jucati propriile campionate virtual. Pentru ca aceasta afinitate pentru fotbal va exploda in perioada urmatoare, creatorii de [].

Chinezii merg pe mana ursilor panda la Cupa Mondiala

Potrivit obiceiului lansat de caracatita Paul, pariorii chinezi s-au gandit ca o echipa de ursi panda ii vor ajuta sa ghiceasca rezultatele de la Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia , scrie agentia China Noua.

Argentina a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala. Cine joaca alaturi de Messi

Selectionerul Alejandro Sabella a stabilit lotul definitiv al Argentinei pentru Cupa Mondiala, care debuteaza pe 12 iunie. Printre starurile care vor merge in Brazilia se numara si Lionel Messi.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Hondurianul Arnold Peralta rateaza Cupa Mondiala din cauza unei accidentari

Unul dintre cei mai importanti jucatori hondurieni, Arnold Peralta, va rata Cupa Mondiala din aceasta vara, din cauza unei accidentari. Jucatorul celor de la Glasgow Rangers a fost convocat in lotul de 23, anunta.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

Franck Ribery, inclus in lotul definitiv al Frantei pentru Cupa Mondiala

Franta se va putea baza pe Franck Ribery la Cupa Mondiala din Brazilia. Jucatorul celor de la Bayern Munchen, clasat pe locul 3 in clasamentul Balonului de Aur in 2013, a fost convocat de Didier Deschamps in lotul d.

Selectionerul Argentinei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie. Dintre cei 23 de jucatori convocati nu lipsesc superstarurile Lionel.

Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Radamel Falcao, nu va fi prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, jucatorul celor de la AS Monaco nereusind sa se refaca dupa accidentarea la genunchi suferita in luna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )