Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cupa Mondiala: O ocazie noua pentru malware pe Google Play

Playtech Playtech,
Cupa Mondiala: O ocazie noua pentru malware pe Google Play

Daca tot mai e putin pana la Cupa Mondiala, multi dintre voi simtiti nevoia sa jucati fotbal virtual, iar creatorii de malware stiu asta. Pe 12 iunie va incepe in Brazilia Cupa Mondiala de Fotbal. Desi va mai dura aproximativ o luna pana veti afla castigatorul acestui campionat, vor exista in permanenta jocuri pe PC, console si mobile care sa va permita sa jucati propriile campionate virtual. Pentru ca aceasta afinitate pentru fotbal va exploda in perioada urmatoare, creatorii de []. continuă pe Playtech

Victorie convingatoare pentru Franta in primul meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Frantei a inceput pregatirile pentru Cupa Mondiala din Brazilia in forta, castigand de o maniera convingatoare primul dintr-o serie de trei jocuri amicale. Echipa antrenata de Didier Deschamps s-a.

Fernando Llorente, Jesus Navas si Alvaro Negredo, lasati in afara lotului Spaniei pentru Cupa Mondiala

Fernando Llorente, Jesus Navas si Alvaro Negredo nu vor face parte din lotul definitiv al nationalei Spaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie la care echipa antrenata de Vicente del Bosque va incerca.

Nationala Camerunului a fost invinsa de Paraguay, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Camerunului a pierdut cu 2-1 in fata Paraguayului, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala din aceasta vara. Sud-americanii, care au ratat calificarea la turneul final din Brazilia si se concentr.

Mexic a invins Israel cu 3-0, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Mexicului a incheiat prima parte a pregatirilor pentru Cupa Mondiala cu o victorie convingatoare, 3-0 cu Israel. Partida, disputata pe stadionul Azteca din Ciudad de Mexico, in fata a peste 100. 000 de.

Louis Van Gaal a stabilit lotul definitiv al Olandei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, a anuntat lotul definitiv de 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia. Din lista provizorie, viitorul manager al lui Manchester United a.

Cupa Mondiala nu va revigora economia Braziliei

Cupa Mondiala din Brazilia nu va revitaliza economia tarii, se arata intr-o analiza a CNN. Una dintre cele mai promitatoare economii in curs de dezvoltare, Brazilia a intrat in impas, dupa ce au iesit la.

Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Lovitura grea pentru Costa Rica, echipa care a pierdut unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai inaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al.

Rafael van der Vaart s-a accidentat si nu va juca la Cupa Mondiala

Cel mai experimentat jucator al nationalei Olandei, Rafael van der Vaart, va rata Cupa Mondiala din Brazilia, din cauza unei accidentari suferite in timpul antrenamentului de marti. Mijlocasul de 31 de ani s-a.

Brazilia va castiga Cupa Mondiala! Cea mai mare banca de investitii din lume stie scorurile de la turneul final

Cupa Mondiala din Brazilia a nascut tot felul de surprize si de controverse, pornind chiar de la organizarea turneului in acest stat sud-american. La fel ca si in 2010, cea mai mare banca de investitii din lume, Goldman Sachs, a dat publicitatii pronosticurile sale pentru turneul final din Brazilia.

Dispozitiv de Cupa Mondiala

Fara greseli de arbitraj si goluri nevalidate la Cupa Mondiala, acesta pare sa fie sloganul sefilor FIFA. Arbitrii care vor oficia meciurile din Brazilia vor fi ajutati de un dispozitiv video, cunoscuta tehnologie pentru linii portii. Dispozitivul va fi utilizat in premiera si permite confirmarea golurilor valabile, dar si evitarea unor erori grave de arbitraj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )