Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba la Real si Atletico. Cele doua cluburi din capitala Spaniei au interzis la transferuri pana in 2018

B1 B1,
Bomba la Real si Atletico. Cele doua cluburi din capitala Spaniei au interzis la transferuri pana in 2018

Veste dezastruoasa pentru Real Madrid si Atletico Madrid. Cele doua formatii din capitala Spaniei au interzis sa mai faca transferuri pana in 2018 ca urmare a unor nereguli in transferurile. continuă pe B1

ANAF a identificat 24 de angajati fara forme de munca in doua cluburi din Bucuresti

Un numar de 24 de angajati care care nu erau incadrati cu forme legale de munca au fost identificati in doua cluburi de noapte din Capitala, in cadrul operatiunii Cronos efectuata pe 3 si 4 septembrie de inspectorii antifrauda, societatea neinregistrand in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF).

ANAF a descoperit 24 de angajati la negru in doua cluburi de noapte din Bucuresti

Inspectorii antifrauda au descoperit 24 de persoane care lucrau fara forme legale in doua cluburi de noapte din Capitala in urma unor controale efectuate sambata si duminica, 3-4 septembrie. ANAF a constatat ca societatea nu a inregistrat in evidenta financiar-contabila salariile achitate si obligatiile fiscale aferente, informeaza Agerpres.

Sase adulti si doua fetite din Siria si Irak si-au pus viata in pericol pentru a intra in Romania (VIDEO)

Sase adulti si doua fetite din Siria si Irak si-au pus viata in pericol, ascunzandu-se sub o platforma auto pentru a intra ilegal in Romania. Politistii de frontiera de la Giurgiu a.

Diferenta dintre cele doua tipuri de orgasm masculin: cum se obtine orgasmul multiplu si cea mai rapida metoda de a atinge placerea

Desi atingerea placerii sexuale masculine pare automat legata de ejaculare, orgasmul si ejacularea sunt doua procese atat de diferite incat sunt controlate de zone diferite ale creierului si ale sistemului nervos.

Accident socant intr-o cafenea din Capitala. O macara s-a prabusit peste cladire

Un accident absolut socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea din Bucuresti, unde o macara s-a prabusit direct pe aceasta, scrie spynews. ro. Un echipaj de pompieri a ajuns la fata locului. Stire.

Accident socant intr-o cafenea din Capitala

Trecatorii din Centrul istoric al Bucurestiului nu sunt in siguranta. Un accident socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea, scrie spynews. ro. Bucati din tencuiala unei cladiri vechi.

Solutia pentru transportul in comun din Capitala

Un consilier USB propune schimbarea radicala a structurii transportului in comun in Capitala, dupa ce o familie a fost agresata si talharita de doi adolescenti. Incidentul a avut loc duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )