Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident socant intr-o cafenea din Capitala. O macara s-a prabusit peste cladire

Antena3 Antena3,
Accident socant intr-o cafenea din Capitala. O macara s-a prabusit peste cladire

Un accident absolut socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea din Bucuresti, unde o macara s-a prabusit direct pe aceasta, scrie spynews. ro. Un echipaj de pompieri a ajuns la fata locului. Stire. continuă pe Antena3

Accident socant intr-o cafenea din Capitala

Trecatorii din Centrul istoric al Bucurestiului nu sunt in siguranta. Un accident socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea, scrie spynews. ro. Bucati din tencuiala unei cladiri vechi.

Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

O bataie sangeroasa a fost surprinsa intr-un parc din Capitala. Un copil, fiul unuia dintre barbatii implicati in scandal, a alertat politia. Trei barbati s-au lovit cu bestialitate sub.

Atac violent intr-un parc din Bruxelles. Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane

Un individ inarmat cu un cutit a atacat miercuri doi politisti belgieni intr-un parc din Bruxelles, au relatat media locale, precizand ca nici unul dintre ofiterii de politie nu a fost ranit,.

Explozie intr-un bloc din Focsani. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, marti dimineata, intr-un bloc din Focsani, dupa ce bucataria locuintei sale a explodat.

Un barbat a intrat intr-o cafenea Starbucks. Ce s-a intamplat dupa ce o tanara i-a dat un bilet. Mii de oameni, in lacrimi

O angajata a unei cafenele Starbucks din SUA a impresionat prin modul in care a avut grija de unul dintre clientii sai preferati. Omul cu dificultari de auz era un client fidel al restaurantului, asa ca tanara.

Solutia pentru transportul in comun din Capitala

Un consilier USB propune schimbarea radicala a structurii transportului in comun in Capitala, dupa ce o familie a fost agresata si talharita de doi adolescenti. Incidentul a avut loc duminica.

Panica intr-un oras din Rusia, dupa ce apele unui rau au devenit sangerii

Locuitorii din orasul rus Norilsk s-au speriat de moarte dupa ce apele raului Daldykan s-au inrosit peste noapte. Fotografii au inceput sa apara pe retelele de socializare, iar autoritatile.

Tragedie intr-o familie din Botosani. O fetita a murit strivita de o usa

O fetita de patru ani din orasul Flamanzi din judetul Botosani a murit, miercuri, dupa ce o usa din lemn, care era sprijinita de un copac, a cazut peste ea, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cu.

S-a asezat pe podea, cu un pepene rosu intre picioare si a inceput sa manance cu pofta! Exhibitionism sau act artistic intr-un muzeu din Paris? (FOTO)

Artista luxemburgheza Deborah de Robertis s-a aflat duminica muzeul Guimet din Paris unde a facut un gest care nu a putut trece neobservat de vizitatori. in zona in care avea loc o expozitie a.

Scandal SEXUAL intr-o comuna din judetul Botosani: Un ales local, santajat de un tanar cu o filmare in care consilierul intretinea relatii intime cu amanta

Un tanar a fost trimis in judecata pentru ca a santajat un consilier local al unei comune din judetul Botosani, dupa ce a intrat in posesia unor imagini in care alesul a fost surpins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )