Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tragedie intr-o familie din Botosani. O fetita a murit strivita de o usa

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-o familie din Botosani. O fetita a murit strivita de o usa

O fetita de patru ani din orasul Flamanzi din judetul Botosani a murit, miercuri, dupa ce o usa din lemn, care era sprijinita de un copac, a cazut peste ea, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cu. continuă pe Antena3

Situatie alarmanta la Spitalul Judetean din Botosani! Un medic, lasat sa profeseze, desi a venit baut la serviciu

Situatie scandaloasa la Spitalul Judetean din Botosani! Un medic a fost dat afara, dupa ce a fost prins baut la munca, insa a reusit sa se intoarca la lucru, dupa ce a demonstrat ca nu e.

Educatie cu orice pret! O familie din Teleorman a facut imprumut in banca pentru a-si trimite copiii la scoala

O familie din Teleorman a recurs la sacrificii uriase de dragul educatiei copiilor lor. Acestia traiesc la limita supravietuirii, iar din aceasta cauza au apelat la un credit bancar pentru a-si putea trimite la.

Accident socant intr-o cafenea din Capitala. O macara s-a prabusit peste cladire

Un accident absolut socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea din Bucuresti, unde o macara s-a prabusit direct pe aceasta, scrie spynews. ro. Un echipaj de pompieri a ajuns la fata locului. Stire.

Atac violent intr-un parc din Bruxelles. Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane

Un individ inarmat cu un cutit a atacat miercuri doi politisti belgieni intr-un parc din Bruxelles, au relatat media locale, precizand ca nici unul dintre ofiterii de politie nu a fost ranit,.

Explozie intr-un bloc din Focsani. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, marti dimineata, intr-un bloc din Focsani, dupa ce bucataria locuintei sale a explodat.

Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

O bataie sangeroasa a fost surprinsa intr-un parc din Capitala. Un copil, fiul unuia dintre barbatii implicati in scandal, a alertat politia. Trei barbati s-au lovit cu bestialitate sub.

Scandal SEXUAL intr-o comuna din judetul Botosani: Un ales local, santajat de un tanar cu o filmare in care consilierul intretinea relatii intime cu amanta

Un tanar a fost trimis in judecata pentru ca a santajat un consilier local al unei comune din judetul Botosani, dupa ce a intrat in posesia unor imagini in care alesul a fost surpins.

Accident socant intr-o cafenea din Capitala

Trecatorii din Centrul istoric al Bucurestiului nu sunt in siguranta. Un accident socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea, scrie spynews. ro. Bucati din tencuiala unei cladiri vechi.

Panica intr-un oras din Rusia, dupa ce apele unui rau au devenit sangerii

Locuitorii din orasul rus Norilsk s-au speriat de moarte dupa ce apele raului Daldykan s-au inrosit peste noapte. Fotografii au inceput sa apara pe retelele de socializare, iar autoritatile.

S-a asezat pe podea, cu un pepene rosu intre picioare si a inceput sa manance cu pofta! Exhibitionism sau act artistic intr-un muzeu din Paris? (FOTO)

Artista luxemburgheza Deborah de Robertis s-a aflat duminica muzeul Guimet din Paris unde a facut un gest care nu a putut trece neobservat de vizitatori. in zona in care avea loc o expozitie a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )