Libnet.ro
UNICEF

00:08

Scandal SEXUAL intr-o comuna din judetul Botosani: Un ales local, santajat de un tanar cu o filmare in care consilierul intretinea relatii intime cu amanta

B1 B1,
Scandal SEXUAL intr-o comuna din judetul Botosani: Un ales local, santajat de un tanar cu o filmare in care consilierul intretinea relatii intime cu amanta

Un tanar a fost trimis in judecata pentru ca a santajat un consilier local al unei comune din judetul Botosani, dupa ce a intrat in posesia unor imagini in care alesul a fost surpins. continuă pe B1

Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

O bataie sangeroasa a fost surprinsa intr-un parc din Capitala. Un copil, fiul unuia dintre barbatii implicati in scandal, a alertat politia. Trei barbati s-au lovit cu bestialitate sub.

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el.

Explozie intr-un bloc din Focsani. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, marti dimineata, intr-un bloc din Focsani, dupa ce bucataria locuintei sale a explodat.

Doliu in lumea sportului: Nicolae Vieru s-a stins intr-un spital din Bucuresti. Nadia Comaneci, mesaj emotionant dupa aflarea vestii

Doliu in lumea sportului !Nicolae Vieru, fost presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, s-a stins intr-un spital din Bucuresti. in varsta de 84 de ani, acesta suferea de o boala.

Parlamentarul britanic Keith Vaz, implicat intr-un scandal sexual in care apare si un roman

Parlamentarul laburist Keith Vaz este implicat intr-un scandal dupa ce in presa au aparut informatii despre discutia pe care acesta a avut-o cu doi barbati est-europeni, aparent polonezi, care urmau sa il puna in legatura si cu un tanar roman, caruia s-a oferit sa ii plateasca drogurile in schimbul favorurilor sexuale, relateaza Daily Mirror.

Scandal sexual de proportii in Parlamentul britanic. Un roman a luat si el parte la dezmat (VIDEO)

Scandal in Parlamentul britanic dupa ce parlamentarul laburist Keith Vaz, de 59 de ani, a fost prins in timp ce platea doi barbati pentru servicii sexuale. Acesta s-a oferit chiar sa plateasca.

Politician ingropat de un scandal sexual. Un roman, furnizor de droguri si de... placeri

Un scandal cu escorte masculine, printre care si un roman, dinamiteaza cariera politica a unuia dintre cei mai populari parlamentari britanici. inregistrari publicate de un tabloid din Regatul Unit.

Incendiu la un depozit de deseuri din judetul Prahova. Focul se intinde pe 3000 de metri patrati

Mai multi baloti si deseuri plastice au luat foc, marti dupa-amiaza, la un depozit din Floresti, judetul Prahova.

VIDEO. Incendiu la un depozit de deseuri din judetul Prahova. Focul se intinde pe 3000 de metri patrati

Mai multi baloti si deseuri plastice au luat foc, marti dupa-amiaza, la un depozit din Floresti, judetul Prahova.

S-a asezat pe podea, cu un pepene rosu intre picioare si a inceput sa manance cu pofta! Exhibitionism sau act artistic intr-un muzeu din Paris? (FOTO)

Artista luxemburgheza Deborah de Robertis s-a aflat duminica muzeul Guimet din Paris unde a facut un gest care nu a putut trece neobservat de vizitatori. in zona in care avea loc o expozitie a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )