Libnet.ro
UNICEF

00:08

Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

Antena3 Antena3,
Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

O bataie sangeroasa a fost surprinsa intr-un parc din Capitala. Un copil, fiul unuia dintre barbatii implicati in scandal, a alertat politia. Trei barbati s-au lovit cu bestialitate sub. continuă pe Antena3

Doliu in lumea sportului: Nicolae Vieru s-a stins intr-un spital din Bucuresti. Nadia Comaneci, mesaj emotionant dupa aflarea vestii

Doliu in lumea sportului !Nicolae Vieru, fost presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, s-a stins intr-un spital din Bucuresti. in varsta de 84 de ani, acesta suferea de o boala.

Incendiu langa GARA de NORD din Bucuresti

Un incendiu s-a declansat, duminica seara, in apropierea Garii de Nord din Bucuresti.

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el.

Ambasada SUA din Bucuresti va fi inchisa luni

Americanii sarbatoresc luni Ziua Muncii, motiv pentru care Amabasada SUA din Romania va fi inchisa. Institutia isi va relua programul normal de functionare marti. Ziua Muncii se serbeaza.

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

Explozie intr-o piata din Filipine! Cel putin 10 de oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti

Explozie de proportii in Filipine! Cel putin zece oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti, in urma unei deflagratii care s-a produs vineri seara in zona unei piete de noapte din orasul.

Incediu de amploare intr-un bloc din Resita: Zeci de oameni au fost evacuati

Un incendiu izbucnit, joi dupa-amiaza, pe balconul unui apartament de la etajul al saptelea al unui bloc din zona centrala a municipiului Resita. in urma incendiului, zeci de persoane au fost evacuate,.

Erau intr-o padure din Romania cand au inceput sa auda un sunet misterios. Dupa aproape zece ore au realizat ce era. Au incremenit pur si simplu

Un grup de studenti ai Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Cluj s-a manifestat zgomotos, in inima muntelui Ceahlau, in plina rezervatie naturala. Tinerii au batut toaca aproape continuu 10.

Cum a fost rescrisa povestea lui Mihai Viteazul intr-o localitate din Romania

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad a declarat, joi, ca informatiile postate de punctul de informare turistica din municipiu referitoare la statuia voievodului Mihai Viteazul, care au generat.

Bataie generala cu rosii intr-un oras din Spania: Peste 160 de tone de tomate, transformate in bulion (VIDEO)

Peste 20. 000 de localnici si turisti au participat la Tomatina, faimoasa batalie cu rosii din oraselul spaniol Buniol. Aceasta s-a tinut, potrivit traditiei, in ultima zi de miercuri din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )