Libnet.ro
UNICEF

00:08

Panica intr-un oras din Rusia, dupa ce apele unui rau au devenit sangerii

Antena3 Antena3,
Panica intr-un oras din Rusia, dupa ce apele unui rau au devenit sangerii

Locuitorii din orasul rus Norilsk s-au speriat de moarte dupa ce apele raului Daldykan s-au inrosit peste noapte. Fotografii au inceput sa apara pe retelele de socializare, iar autoritatile. continuă pe Antena3

Explozie intr-un bloc din Focsani. O persoana a fost ranita

O persoana a fost ranita, marti dimineata, intr-un bloc din Focsani, dupa ce bucataria locuintei sale a explodat.

Accident socant intr-o cafenea din Capitala. O macara s-a prabusit peste cladire

Un accident absolut socant s-a produs miercuri seara intr-o cafenea din Bucuresti, unde o macara s-a prabusit direct pe aceasta, scrie spynews. ro. Un echipaj de pompieri a ajuns la fata locului. Stire.

Atac violent intr-un parc din Bruxelles. Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane

Un individ inarmat cu un cutit a atacat miercuri doi politisti belgieni intr-un parc din Bruxelles, au relatat media locale, precizand ca nici unul dintre ofiterii de politie nu a fost ranit,.

Scandal sangeros intr-un parc din Bucuresti. Un copil a sunat la 112

O bataie sangeroasa a fost surprinsa intr-un parc din Capitala. Un copil, fiul unuia dintre barbatii implicati in scandal, a alertat politia. Trei barbati s-au lovit cu bestialitate sub.

Romania are cele mai ieftine zboruri interne din Europa dupa intrarea Blue Air pe piata

Zborurile interne ieftine sunt capitolul la care suntem lideri in Europa. Tara noastra are cele mai ieftine curse aeriene interne din Europa dupa intrarea pe cursele interne a operatorului low cost Blue Air, pretul mediu la 100 de kilometri fiind de.

12 tineri artisti din Rusia, Olanda, Romania, Japonia, Spania, Coreea de Sud, Turcia, Franta si Statele Unite ale Americii, s-au calificat in Etapa II Sectiunii de Violoncel din cadrul Concursului Enescu 2016

Doi tineri artisti din Coreea de Sud, doi din Japonia, doi din Romania si cate unul din Olanda, Spania, Turcia, Franta si Statele Unite ale Americii s-au calificat in Etapa a II-a a Sectiunii de.

Carlas Dreams, la o televiziune din Rusia: Noi cantam in limba romana, nu in moldoveneasca

Solistul trupei Carlas Dreams, aflat la o emisiune TV, in Rusia, a contrazis gazda care a afirmat ca trupa canta si in limba moldoveneasca. - Voi cantati in rusa, in.

Imagini incredibile dintr-un supermarket din Rusia. Un barbat si-a facut nevoile printre rafturi. Ce a facut la sfarsit i-a ingrozit pe angajatii magazinului (VIDEO)

Imagini ireale dintr-un supermarket din orasul Tyumen, Rusia. Camerele de supraveghere l-au surprins pe un barbat in timp ce isi stergea posteriorul cu hartie de pe raft. Asa cum indica imag.

Tragedie intr-o familie din Botosani. O fetita a murit strivita de o usa

O fetita de patru ani din orasul Flamanzi din judetul Botosani a murit, miercuri, dupa ce o usa din lemn, care era sprijinita de un copac, a cazut peste ea, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cu.

Scandal SEXUAL intr-o comuna din judetul Botosani: Un ales local, santajat de un tanar cu o filmare in care consilierul intretinea relatii intime cu amanta

Un tanar a fost trimis in judecata pentru ca a santajat un consilier local al unei comune din judetul Botosani, dupa ce a intrat in posesia unor imagini in care alesul a fost surpins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )