Libnet.ro
UNICEF

05:30

BOMBA iN SHOWBIZ! ANTONIA, cea mai NOUA VEDETA A POSTULUI KANAL D! A semnat pentru un super show!

Devorator Monden Devorator Monden,
BOMBA iN SHOWBIZ! ANTONIA, cea mai NOUA VEDETA A POSTULUI KANAL D! A semnat pentru un super show!

Cea mai frumoasa femeie din Romania, diva dupa care suspina toti barbatii si pe care o invidiaza toate femeile a. continuă pe Devorator Monden

Producatorii autohtoni detin cea mai noua tehnica de vinificare din lume

Internetul si fondurile europene stau la baza cresterii spectaculoase a sectorului viti-vinicol din tara noastra, unde se regaseste cea mai noua tehnica de vinificare din lume, dupa cum ne-a spus Marian Timofti, presedintele Organizatiei Somelierilor din Romania 2011.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Dragnea: Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei in ochii celor din PSD

Presedintele PSD Victor Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte alRomaniei, a declarat, luni, presedintele executiv al PSD, LiviuDragnea, spunand ca aceasta este parerea tuturor.

Dragnea: Cred ca Ponta e convins ca e cea mai buna solutie pentru prezidentiale

Presedintele executiv al PSD spune ca Victor Ponta ar fi cel mai bun candidat pentru prezidentiale, iar Victor Ponta este convins ca reprezinta cea mai buna solutie pentru functia de sef al statulu.

Liviu Dragnea: PSD crede ca Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD considera ca presedintele partidului, premierul Victor Ponta, reprezinta cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit agentiei Agerpres.

Romania a doua cea mai slaba economie din UE, dupa Grecia- in viziunea europenilor

Romania este a doua cea mai slaba tara UE din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

Banatul a dus cea mai lunga revolta anticomunista din tara

In Caras-Severin, pe langa micile revolte muncitoresti sau taranesti a avut loc si cea mai mare rezistenta anticomunista prin grupurile de partizani din munti.

Mahmoud Abbas condamna Holocaustul ca fiind cea mai odioasa crima impotriva umanitatii. Declaratia liderului palestinian, un apel la pace

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a condamnat duminica genocidul evreilor descrindu-l drept cea mai odioasa crima impotriva umanitatii, transmite AFP. Declaratia liderului palestinian, una fara precedent, pare sa fie o mana intinsa catre Israel, la cateva zile dupa ce negocierile de pace au esuat.

FOTO Cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul Romaniei devine ruina dupa ce e neglijata de proprietar

De la peste 20 de milioane de tigarete si trabucuri realizate in primii ani de functionare, cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul actualei Romanii, cea de la Timisoara, a ajuns o ruina, fiind parte a unor interese imobiliare. Primaria Timisoara ameninta proprietarul actual cu amenzi si plangeri penale pentru a rezolva situatia.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )