Libnet.ro
UNICEF

10:00

Boris Johnson anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Noul premier britanic Boris Johnson a promis inceputul unei noi epoci de aur, in primul sau discurs tinut in fata Camerei Comunelor, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson, pe urmele lui Trump: anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Noul premier britanic Boris Johnson a promis inceputul unei noi epoci de aur, in primul sau discurs tinut in fata Camerei Comunelor, informeaza BBC.

UPDATE Boris Johnson castiga detasat cursa pentru postul de prim-ministru

Boris Johnson a castigat detasat cursa pentru a deveni viitorul premier britanic in fata ministrului Afacerilor Externe Jeremy Hunt, potrivit rezultatelor anuntate marti de Partidul Conservator, scrie AFP.

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Boris Johnson nu intentioneaza sa organizeze alegeri anticipate in Marea Britanie

Boris Johnson, noul lider al Partidului Conservator care de miercuri va deveni premier al Marii Britanii, le-a spus colegilor din cadrul formatiunii politice ca nu doreste convocarea alegerilor parlamentare anticipate, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

BURSELE DIN LUME Victoria lui Boris Johnson in Marea Britanie aduce avans pe pietele europene

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, dupa ce Boris Johnson a castigat cursa pentru functia de premier al Marii Britanii.

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina.

Marea Britanie: Jeremy Corbyn contesta alegerea lui Boris Johnson ca prim-ministru si vrea alegeri anticipate

Jeremy Corbyn, liderul opozitiei laburiste din Marea Britanie, a contestat, marti, modul in care Boris Johnson a fost ales prim-ministru, cerand organizarea unui scrutin parlamentar anticipat.

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul.

VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Cabinetul Boris Johnson s-a reunit joi in prima sedinta de la instalarea in Downing Street a noului lider al conservatorilor, la finalul careia premierul s-a adresat, pentru prima data, Camerei Comunelor. Noul premier a spus ca intregul sau guvern este angajat in misiunea de a parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie sau chiar mai devreme, intr-un moment de o importanta istorica pentru Regatul Unit, cu sau fara acord. Johnson a mai declarat ca dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant, reinterpretand astfel formula cu care Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA Make America great again).

Jean-Claude Juncker i-a transmis lui Boris Johnson ca Acordul Brexit nu va fi renegociat

Uniunea Europeana nu va renegocia Acordul Brexit elaborat cu Marea Britanie, i-a transmis, joi seara, Jean-Claude Juncker, presedintele in functie al Comisiei Europene, lui Boris Johnson, noul premier britanic, in timp ce negociatorul UE, Michel Barnier, a catalogat inacceptabila pozitia Londrei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )