Libnet.ro
UNICEF

12:30

Boris Johnson, pe urmele lui Trump: anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson, pe urmele lui Trump: anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Noul premier britanic Boris Johnson a promis inceputul unei noi epoci de aur, in primul sau discurs tinut in fata Camerei Comunelor, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Boris Johnson anunta o epoca de aur pentru Marea Britanie

Noul premier britanic Boris Johnson a promis inceputul unei noi epoci de aur, in primul sau discurs tinut in fata Camerei Comunelor, informeaza BBC.

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

VIDEO Boris Johnson, campionul gafelor, la portile puterii

Luat in ras pentru numeroasele sale gafe si declaratii halucinante, Boris Johnson calca in sfarsit pe urmele idolului sau: Winston Churchill. A fost propulsat spre Downing Street 10 de ardoarea cu care a sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) si ar putea sa cada tocmai din cauza acestui dosar, unul destul de spinos si foarte neclar in prezent.

Cand Ivanka Trump se grabeste sa-l felicite pe Boris Johnson si inventeaza o noua tara

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, l-a felicitat pe Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, pentru ca a devenit noul premier al United Kingston, scriind gresit numele oficial al Regatului Unit, relateaza The Independent.

Donald Trump si Boris Johnson, prieteni adevarati sau falsi?

Situatia pare de-acum favorabila unei relansari a relatiei speciale dintre Statele Unite si Marea Britanie, insa intelegerea afisata de catre Donald Trump si viitorul premier britanic Boris Johnson se dovedeste mai complicata intre cei doi lideri, considerati egocentrici si cu interese uneori divergente, relateaza AFP.

Gafa: Ivanka Trump il felicita pe Boris Johnson, noul premier al... United Kingston

Boris Johnson a castigat marti cursa pentru a deveni viitorul prim-ministru al Marii Britanii, iar Ivanka Trump, fiica cea mare a presedintelui SUA, a tinut sa il felicite. insa ea a comis o eroare jenanta in mesajul de felicitare transmis prin intermediul Twitter, scriind gresit numele tarii.

USA Today: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este ca Trump. Numai ca nu e

Are parul vopsit blond, buze injectate si o privire albastra sticloasa ca a unei surori sadice dintr-un spital de nebuni, spunea Johnson despre Hillary Clinton in 2007. Este tentat sa faca pe bufonul. Nu e clar daca chiar este unul. E o enigma, scrie USA Today, citat de Rador.

VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Cabinetul Boris Johnson s-a reunit joi in prima sedinta de la instalarea in Downing Street a noului lider al conservatorilor, la finalul careia premierul s-a adresat, pentru prima data, Camerei Comunelor. Noul premier a spus ca intregul sau guvern este angajat in misiunea de a parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie sau chiar mai devreme, intr-un moment de o importanta istorica pentru Regatul Unit, cu sau fara acord. Johnson a mai declarat ca dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant, reinterpretand astfel formula cu care Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA Make America great again).

Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Boris Johnson va prelua astazi, oficial, functia de premier al Marii Britanii de la Theresa May urmand sa mearga la sediul guvernului din 10 Downing Street in cursul acestei dupa-amieze, dupa ce va fi primit in audienta de Regina Elisabeta a -II-a, la Palatul Buckingham.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )