Libnet.ro
UNICEF

10:30

Boris Johnson a facut deja prima gafa din mandatul de premier al Marii Britanii. Ce i-a spus regina Angliei

Playtech Playtech,
Boris Johnson a facut deja prima gafa din mandatul de premier al Marii Britanii. Ce i-a spus regina Angliei

La scurt timp de cand a fost numit premier al Marii Britanii, Boris Johnson a facut deja prima sa gafa. Presa straina il critica dur pe noul premier, sustinand ca acesta si-a inceput furtunos mandatul, dupa ce a schimbat 17 ministri in doar cinci ore de la preluarea functiei. Primele masuri luate de Boris Johnson, . continuă pe Playtech

Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson preia conducerea guvernului de la Londra miercuri dupa-amiaza, cand Theresa May ii va preda prerogativele functiei, dupa ce la 7 iunie aceasta si-a prezentat demisia ca urmare a esecului incercarii de a-i convinge pe parlamentarii britanici sa sustina acordul privind Brexitul, transmite dpa.

Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson preia conducerea guvernului de la Londra miercuri .

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de catre Regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson si-a preluat mandatul de prim-ministru, miercuri, dupa o audienta cu Regina Elisabeta, un moment care a plaqsat un sustinator vehement al Brexitului in fruntea procesului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru prima data dupa referendumul din 2016, noteaza Reuters.

Gafa: Ivanka Trump il felicita pe Boris Johnson, noul premier al... United Kingston

Boris Johnson a castigat marti cursa pentru a deveni viitorul prim-ministru al Marii Britanii, iar Ivanka Trump, fiica cea mare a presedintelui SUA, a tinut sa il felicite. insa ea a comis o eroare jenanta in mesajul de felicitare transmis prin intermediul Twitter, scriind gresit numele tarii.

Noul premier al Regatului Unit nu a fost investit inca, dar remanierea a inceput deja. Boris Johnson negociaza cu Jeremy Hunt, rivalul sau din cursa interna pentru sefia partidului

Boris Johnson a castigat cursa interna pentru sefia Partidului Conservator, obtinand dublul voturilor compartiv cu contracandidatul sau, Jeremy Hunt, si va fi investit, miercuri, in functia de premier al.

VIDEO Boris Johnson s-a adresat Parlamentului: Iesirea din UE cu sau fara acord este prioritatea guvernului. Dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant- UPDATE

Cabinetul Boris Johnson s-a reunit joi in prima sedinta de la instalarea in Downing Street a noului lider al conservatorilor, la finalul careia premierul s-a adresat, pentru prima data, Camerei Comunelor. Noul premier a spus ca intregul sau guvern este angajat in misiunea de a parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie sau chiar mai devreme, intr-un moment de o importanta istorica pentru Regatul Unit, cu sau fara acord. Johnson a mai declarat ca dupa Brexit, Marea Britanie va fi cel mai tare loc de pe pamant, reinterpretand astfel formula cu care Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA Make America great again).

Boris Johnson, Trumpul britanic, tine prima pagina a presei iraniene

Boris Johnson tine prima pagina in presa iraniana, extrem de critica la adresa acestuia, miercuri, l.

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )