Libnet.ro
UNICEF

23:30

Boris Johnson: Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unui Brexit fara acord

B1 B1,
Boris Johnson: Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unui Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson sustine ca Marea Britanie poate mai mult decat sa traiasca in scenariul unuiBrexit fara acord, care ar conduce la situatia in care comertul Regatului Unit cu UE s-. continuă pe B1

Brexit ne priveste si pe noi: lipsa unui acord comercial UE-Marea Britanie poate afecta PIB-ul Romaniei si viata a sute de mii de romani

Brexit e subiect de prim-plan la Bruxelles si in capitalele europene, fiindca modul cum se va incheia acest episod dificil cu sau fara un acord comercial al UE cu Marea Britanie va avea un impact direct asupra economiei europene si asupra cetatenilor europeni.

Marea Britanie a omis raportarea a aproape 16.000 de cazuri de coronavirus, dupa ce a atins limita de spatiu in Excel

Marea Britanie nu a putut declara 16. 000 de cazuri de coronavirus, din cauza lipsei de spatiu in Excel. Marea Britanie nu a raportat 16. 000 de cazuri de coronavirus Mai exact, intre 25.

Furtul de carti de patrimoniu din Marea Britanie: 12 barbati, in majoritate romani, condamnati si inchisi

12 barbati, in cea mai mare parte cetateni romani, care formasera o retea ce se ocupa printre altele cu furtul de carti foarte rare, au fost condamnati vineri in Marea Britanie si incarcerati, scrie AFP.

Marea Britanie nu a declarat 16.000 de cazuri de Covid-19 din lipsa de spatiu in Excel

Marea Britanie nu a declarat 16. 000 de cazuri de Covid-19 din lipsa de spatiu in Excel. Un ministru britanic a declarat: Nu putem schimba trecutul, putem schimba doar viitorul, scrie Business Insider, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS |in Marea Britanie, cei vaccinati impotriva noului COVID-19 vor fi doar varstnicii si cei din profesiile cu risc ridicat

In Marea Britanie, vaccinul impotriva noului coronavirus va fi destinat doar varstniclor si celor din profesiile cu risc ridicat de infectare. Avem nevoie doar sa vaccinam toate persoanelor cu risc, a.

Cel putin 770 de studenti depistati cu COVID-19 la o universitate din Marea Britanie. Aproximativ 10% dintre ei sunt simptomatici

Cel putin 770 de studenti de la Universitatea Northumbria din nordul Angliei au fost testati pozitiv pentru COVID-19, a confirmat unversitatea pentru Euronews. O universitate din Marea Britanie a confirmat ca are.

Covid-19 se poate raspandi si prin aerosoli, la mai mult de 2 m, confirma autoritatile sanitare din SUA

Centrele SUA pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) si-a actualizat recomandarile de sanatate pe site-ul lor luni, scriind: Unele infectii pot fi transmise prin expunerea la virus din picaturi mici si particule care pot pluti in aer minute sau ore, capabile sa infecteze persoane care se afla la mai mult de doi metri de persoana infectata sau dupa plecarea acestei persoane, potrivit AFP.

X Factor, audiente mai mari decat Masked Singer. Antena 1, lider pe toate publicurile!

Daca in prima saptamana de difuzare Masked Singer a fost lider de audienta, iata ca saptamana aceasta lucrurile s-au schimbat. X Factor a avut audiente mai mari, iar Antena 1 a fost lider pe toate publicurile! .

Casa Alba recunoaste ca starea lui Donald Trump a fost mai grava decat s-a dezvaluit

Starea de sanatate a presedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, a fost vineri mai grava decat oficialii de la Washington au dezvaluit public.

Viorica Dumbraveanu admite ca numarul persoanelor infectate cu COVID-19 ar putea fi mai mare decat cel oficial

Numarul de persoane infectate in Republica Moldova cu virusul COVID-19 ar putea fi mai mare decat cel constatat de catre autoritati. Acest lucru il confirma si Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, noteaza IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )