Libnet.ro
UNICEF

22:00

Borza incearca o noua aroganta: listarea Hidroelectrica direct din insolventa, pana in luna mai 2016

Adevărul Adevărul,
Borza incearca o noua aroganta: listarea Hidroelectrica direct din insolventa, pana in luna mai 2016

Producatorul de energie Hidroelectrica, aflat in insolventa, ar putea fi listat la bursa in timp ce se afla inca in insolventa, pana in luna mai a anului viitor, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al companiei, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Pasagerii CFR Calatori vor putea achizitiona bilete direct din tren. Nasul va avea tableta si imprimanta

Pasagerii CFR Calatori ar putea, in curand, sa achizitioneze bilete direct din tren in urma implementarii unui proiect destinat combaterii calatoriei frauduloase. Acesta se afla deja in testare pe cele patru trenuri de viteza care circula spre litoral,.

Pasagerii CFR Calatori ar putea achizitiona bilete direct din tren fara suprataxa

Pasagerii CFR Calatori ar putea, in curand, sa achizitioneze bilete direct din tren in urma implementarii unui proiect destinat combaterii calatoriei frauduloase. Potrivit directorului de Strategie al CFR.

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza.

Suspiciuni de malpraxis dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei

Un baietel roman in varsta de noua luni a decedat intr-un spital din regiunea italiana Sicilia, unde fusese transferat de urgenta de la alta unitate medicala prezentand simptome de dizenterie, procurorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )