Libnet.ro
UNICEF

18:00

Boyhood, marele castigator la Premiile BAFTA 2015! Vezi aici lista completa!

ADPM ADPM,
Boyhood, marele castigator la Premiile BAFTA 2015! Vezi aici lista completa!

Drama Boyhood a fost desemnata cel mai bun film in cadrul galei de decernare a Premiilor BAFTA, desfasurata seara trecuta la Londra! Vezi in continuare lista completa a castigatorilor! . continuă pe ADPM

Boyhood, marele castigator la Premiile BAFTA 2015! Vezi aici lista completa!

Drama Boyhood a fost desemnata cel mai bun film in cadrul galei de decernare a Premiilor BAFTA, desfasurata seara trecuta la Londra! Vezi in continuare lista completa a castigatorilor! .

Au fost acordate premiile BAFTA 2015. Vezi care au fost castigatorii

Cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, premiile BAFTA 2015, au fost decernate duminica. Filmul Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, informeaza Mediafax.

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile BAFTA 2015

De la Keira Knightley, Julianne Moore ori Rosamund Pike si pana la Reese Witherspoon, Lea Seydoux sau Amy Adams, iata ce tinute au afisat vedetele la Premiile BAFTA 2015! .

Premiile BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film. The Grand Budapest Hotel a castigat cinci distinctii. Vezi lista completa a castigatorilor (VIDEO)

Boyhood/ 12 ani de copilarie si Grand Budapest Hotel sunt marii castigatori ai editiei din 2015 a premiilor BAFTA, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica. Boyhood, pelicula.

VIDEO Sam Smith, marele castigator la Premiile Grammy 2015! Iata lista castigatorilor

Premiile Grammy 2015, ajunse la cea de-a 57-a editie, au fost decernate, duminica seara, la Los Angeles. Marele castigator al.

Seara de gala in lumea filmului. Decernarea premiilor BAFTA a adus surprize pe scena: Boyhood, marele castigator

Cei mai apreciati actori ai momentului au fost recompensati aseara in gala premiilor Bafta, acordate de Academia Britanica de Film si Televiziune. Keira Kneightley, Amy Adams, Julianne Moore si Eddie Redmayne sunt.

BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film si cel mai bun regizor. LISTA COMPLETA a celor mai prestigioase premii din cinematografia britanica

Premiile BAFTA 2015, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, au fost decernate duminica, 8 februarie, Boyhood/ 12 ani de copilarie castigand premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita in rol principal, in timp ce Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, potrivit Mediafax.

Sam Smith, Beyonce si Pharrell, printre castigatorii Premiilor Grammy 2015! Vezi aici lista completa!

Sam Smith, Beyonce si Pharrell se numara printre marii castigatori ai Premiilor Grammy 2015! Iata lista completa a artistilor care au reusit sa obtina trofee in cadrul galei desfasurate seara trecuta la Los Angeles! .

BAFTA 2015. Boyhood castiga premiul pentru Cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Productia cinematografica Boyhood a regizorului Richard Linklater a castigat premiul BAFTA pentru Cel mai bun film, in cadrul celei de-a 68-a ceremonii de decernare a acestor premii. Printre filmele care au dat castigatori au fost The Theory of Everything si The Grand Hotel Budapest.

Grammy 2015. Cine este Sam Smith, marele castigator care a dedicat premiile barbatului ce i-a zdrobit inima

Grammy 2015. Sam Smith, marele castigator al galei Grammy 2015, pare sa fi invatat regulile showbiz-ului, desi se afla la inceputul carierei. Cantaretul britanic de 22 de ani mizeaza atat pe talentul sau muzical, cat si pe controversele care-l pot mentine in lumina reflectoarelor. in discursul de la Grammy 2015 i-a multumit un fost iubit care l-a parasit, dar care i-a fost si sursa de inspiratie pentru albumul premiat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )