Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile BAFTA 2015

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat vedetele la Premiile BAFTA 2015

De la Keira Knightley, Julianne Moore ori Rosamund Pike si pana la Reese Witherspoon, Lea Seydoux sau Amy Adams, iata ce tinute au afisat vedetele la Premiile BAFTA 2015! . continuă pe ADPM

Boyhood, marele castigator la Premiile BAFTA 2015! Vezi aici lista completa!

Drama Boyhood a fost desemnata cel mai bun film in cadrul galei de decernare a Premiilor BAFTA, desfasurata seara trecuta la Londra! Vezi in continuare lista completa a castigatorilor! .

Boyhood, marele castigator la Premiile BAFTA 2015! Vezi aici lista completa!

Drama Boyhood a fost desemnata cel mai bun film in cadrul galei de decernare a Premiilor BAFTA, desfasurata seara trecuta la Londra! Vezi in continuare lista completa a castigatorilor! .

Au fost acordate premiile BAFTA 2015. Vezi care au fost castigatorii

Cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, premiile BAFTA 2015, au fost decernate duminica. Filmul Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, informeaza Mediafax.

Premiile BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film. The Grand Budapest Hotel a castigat cinci distinctii. Vezi lista completa a castigatorilor (VIDEO)

Boyhood/ 12 ani de copilarie si Grand Budapest Hotel sunt marii castigatori ai editiei din 2015 a premiilor BAFTA, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica. Boyhood, pelicula.

BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film si cel mai bun regizor. LISTA COMPLETA a celor mai prestigioase premii din cinematografia britanica

Premiile BAFTA 2015, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, au fost decernate duminica, 8 februarie, Boyhood/ 12 ani de copilarie castigand premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita in rol principal, in timp ce Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, potrivit Mediafax.

Cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015, Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj si Katy Perry au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

BAFTA 2015. Cine vor fi marii castigatori ai Oscarurilor britanice

Cea de-a 68-a ceremonie de decernare a premiilor BAFTA, penultima gala importanta din industria cinematografiei, se va desfasura in aceasta noapte la Londons Royal Opera House.

BAFTA 2015. Boyhood castiga premiul pentru Cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Productia cinematografica Boyhood a regizorului Richard Linklater a castigat premiul BAFTA pentru Cel mai bun film, in cadrul celei de-a 68-a ceremonii de decernare a acestor premii. Printre filmele care au dat castigatori au fost The Theory of Everything si The Grand Hotel Budapest.

Top 10 cele mai tari show-uri de la Premiile Grammy 2015! VIDEO

De la controversatul show pus in scena de Madonna si pana la Rihanna care, impreuna cu Kanye West si Paul McCartney, a cantat in premiera piesa FiveFourSeconds, sau Sia, ce a oferit un spectacol de zile mari cu piesa Chandelier, iata care au fost cele mai tari show-uri la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai prost imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Madonna sau Meghan Trainor si pana la Charli XCX, Bleona Qereti ori Joy Villa, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la Premiile Grammy 2015! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )