Libnet.ro
UNICEF

01:05

BP: Rezervele de gaze naturale ale Romaniei au stagnat, in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BP: Rezervele de gaze naturale ale Romaniei au stagnat, in 2013

Rezervele dovedite de gaze naturale ale Romaniei se cifrau, la finele lui 2013, la 100 miliarde metri cubi, nivel nemodificat fa and ta de cel de la sfar and situl lui 2012, and si au reprezentat 0,1% suta din rezervele mondiale, conform datelor centralizate de British Petroleum. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Situatia in regiune se deterioreaza, dar Romania are rezervele necesare de gaze naturale

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, ca desi situatia in regiune se deterioreaza, Romania are rezervele necesare de gaze naturale, astfel incat, pe termen scurt, nu sunt.

Rusia ameninta Ucraina ca va intrerupe de azi livrarile de gaze naturale, dupa esecul negocierilor

Rusia a amenintat ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina incepand cu ziua de luni luni, la ora 6. 00, ora Romaniei), dupa esecul negocierilor de la Kiev, o masura susceptibila sa perturbe aprovizionarea in Europa si sa.

Rusia ameninta ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina, dupa esecul negocierilor

Rusia a amenintat ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina luni, la ora 6. 00, ora Romaniei), dupa esecul negocierilor de la Kiev, o masura susceptibila sa perturbe aprovizionarea in Europa si sa agraveze cel mai dur conflict de pe continent de la Razboiul Rece .

Ponta s-a intalnit cu conducerea Exxon. Guvernul s-a angajat sa stimuleze investitiile in petrol si gaze naturale, pentru independenta energetica

Guvernul este interesat sa stimuleze investitiile in petrol si gaze naturale pentru independenta energetica, iar resursele de gaze din Marea Neagra pot contribui esential la acest obiectiv, motiv pentru care investitiile ExxonMobil si ale altor companii vor fi sprijinite, transmite Executivul.

Investitiile in petrol si gaze naturale vor fi stimulate

Guvernul este interesat sa stimuleze investitiile in petrol si gaze naturale pentru independenta energetica, iar resursele de gaze din Marea Neagra pot contribui esential la acest obiectiv, motiv pentru care investitiile ExxonMobil si ale altor companii vor fi sprijinite, transmite Executivul.

Guvern: Investitiile in petrol si gaze naturale vor fi stimulate, pentru independenta energetica

Guvernul este interesat sa stimuleze investitiile in petrol si gaze naturale pentru independenta energetica, iar resursele de gaze din Marea Neagra pot contribui esential la acest obiectiv, motiv pentru care.

Gazprom a oprit furnizarea de gaze naturale catre Ucraina

Update 14:18 Nicolescu: Suntem pregatiti pentru cea mai dificila situatie Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat, in urma cu putin timp, ca departamentul pe care il conduce are un plan pentru cea mai dificila situatie cu putinta, tara noastra dispunand, in prezent, de rezerve de aproximativ 1,35 miliarde metri cubi de gaze naturale, obligatiile de stocare stabilite de ANRE pentru 2014 fiind de 1,6 miliarde mc.

Gazprom anunta ca va sista aprovizionarea cu gaze naturale catre Ucraina, in urma negocierilor esuate

Compania rusa Gazprom a anuntat inca o data ca va sista livrarile de gaze naturale catre Ucraina, daca autoritatile de la Kiev nu platesc datoria de 1,95 miliarde de dolari pana luni la ora 10. 00, potrivit anuntului facut de purtatorul de cuvant al companiei, citat de AFP.

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistata marti in Comanesti

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistata in orasul Comanesti, din judetul Bacau, in cursul zilei de marti, 17 iunie, incepand cu ora 09.

Comisarul european pentru energie avertizeaza: Ne asteapta o iarna cu penurie de gaze naturale

Comisarul european pentru Energie a avertizat luni asupra riscului unei penurii de gaze in aceasta iarna pentru Europa, pe fondul disputei dintre Rusia si Ucraina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )