Libnet.ro
UNICEF

00:08

Brasov: Un mort si doi raniti dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN13

România Liberă România Liberă,
Brasov: Un mort si doi raniti dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN13

O femeie a murit si alte doua persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui accident produs pe DN 13, in judetul Brasov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, unul dintre raniti fiind transportat de un elicopter SMURD la Spitalul Judetean din Targu Mures. continuă pe România Liberă

Ialomita: O masina s-a ciocnit cu un autobuz. Doi raniti au fost transportati la spital

Doua persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident petrecut in judetul Ialomita, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, conform B1 TV.

Buzau: Cinci raniti, dupa ce un autobuz a lovit un autocar

In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite. Doua dintre acestea au avut rani usoare si au primit ingrijiri la fata locului, iar celelalte trei au fost transportate la spital.

Cinci oameni au fost raniti, dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un autocar in Buzau

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident produs in municipiul Buzau. Un autobuz in care se aflau 35 de calatori a lovit un autocar cu 12 pasageri. Trei dintre raniti au fost.

Dupa doua luni de tatonari, Vama a devenit oficial presedinte la Rapid si vreasa evite retrogradarea cu jucatori care sunt idoli in Giulesti

Negocierile dintre Dinu Gheorghe si patronul Valerii Moraru au durat mai bine de doua luni, insa, in cele din urma, cele doua parti au ajuns la un numitor comun, astfel ca Vama a semnatul contractul prin care devine oficial presedintele Rapidului.

Dupa doua saptamani de vacanta, elevii se intorc la scoala. La sfarsitul lunii vor avea o noua vacanta

Elevii se intorc azi la scoala dupa cele doua saptamani de vacanta in care s-au bucurat de sarbatori. Nu va trece insa mult timp pana la urmatoarele zile libere. La sfarsitul lunii ianuarie elevii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )