Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci oameni au fost raniti, dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un autocar in Buzau

Antena3 Antena3,
Cinci oameni au fost raniti, dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu un autocar in Buzau

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident produs in municipiul Buzau. Un autobuz in care se aflau 35 de calatori a lovit un autocar cu 12 pasageri. Trei dintre raniti au fost. continuă pe Antena3

Un militar ucrainean a murit, iar alti cinci au fost raniti in ultimele 24 de ore, in estul tarii

Un militar ucrainean a murit, iar alti cinci au fost raniti in ultimele 24 de ore, in estul Ucrainei, a anuntat Andrei Lisenko, purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, potrivit AFP. Insurgentii prorusi au.

Buzau: Cinci persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a lovit un autocar

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, dupa ce un autobuz in care se aflau 35 de calatori a lovit un autocar cu 12 pasageri, in municipiul Buzau, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe soseaua.

Buzau: Cinci raniti, dupa ce un autobuz a lovit un autocar

In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite. Doua dintre acestea au avut rani usoare si au primit ingrijiri la fata locului, iar celelalte trei au fost transportate la spital.

FOTO VIDEO. SCOTIA: Patru raniti, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza rafalelor de vant

Patru persoane au fost ranite dupa ce un avion al companiei Loganair a iesit de pe pista in timpul decolarii de pe aeroportul Stornoway, situat pe Insula Lewis, in nordul Scotiei.

Doi romani, inclusiv un copil in varsta de 9 ani, au fost raniti de petarde in Milano

Doi romani, inclusiv un copil in varsta de noua ani, au fost raniti de petarde in orasul italian Milano. Copilul a fost dus la spital, iar starea lui nu este grava.

Arges: Patru raniti, dupa ce ambulanta in care erau a fost lovita de un sofer beat

Patru persoane au fost ranite, sambata, pe un drum din Arges, dupa ce ambulanta a fost lovita de o masina condusa de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice, relateaza Mediafax.

Patru raniti, dupa ce un avion a parasit pista din cauza vantului puternic, in Scotia

Patru persoane au fost ranite vineri pe aeroportul Stornoway din insula britanica Lewis, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza vantului puternic, relateaza BBC News.

FOTO. KENYA: Aeroportul din Nairobi a fost inchis dupa aterizarea de urgenta a unui avion

Autoritatile de la Nairobi au luat decizia de a inchide aeroportul dupa ce un avion care zbura pe o cursa interna a aterizat de urgenta. Incidentul nu s-a soldat insa cu victime sau raniti.

Aeroportul din Nairobi a fost inchis dupa aterizarea de urgenta a unui avion

Principalul aeroport din Nairobi a fost inchis, duminica, dupa aterizarea de urgenta a unui avion ce deservea o linie interna. in urma incidentului nu au existat victime sau raniti, au informat autoritatile.

Nigeria: Un roman, capitanul unei nave-cargo, a fost eliberat dupa ce a fost tinut ostatic doua saptamani

Un roman, capitan al unei nave-cargo, a fost tinut ostatic in Nigeria timp de doua saptamani, fiind eliberat de membri ai Fortelor Navale nigeriene. Romanul si un alt barbat, cetatean lituanian, au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )