Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO. SCOTIA: Patru raniti, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza rafalelor de vant

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO. SCOTIA: Patru raniti, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza rafalelor de vant

Patru persoane au fost ranite dupa ce un avion al companiei Loganair a iesit de pe pista in timpul decolarii de pe aeroportul Stornoway, situat pe Insula Lewis, in nordul Scotiei. continuă pe România Liberă

Patru raniti, dupa ce un avion a parasit pista din cauza vantului puternic, in Scotia

Patru persoane au fost ranite vineri pe aeroportul Stornoway din insula britanica Lewis, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza vantului puternic, relateaza BBC News.

Marea Britanie: patru raniti, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza vantului puternic

Patru persoane au fost ranite dupa ce un avion de pasageri a iesit de pe pista in timpul decolarii, pe un aeroport din regiunea britanica Scotia, informeaza BBC News online.

FOTO VIDEO Peste 2000 de vasluieni au iesit in Piata Civica de Revelion, la minus 20 de grade, pentru 10 minute de foc de artificii

In ciuda gerului naprasnic, peste 2000 de vasluieni au iesit in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea dintre ani si a se bucura de focul de artificii si spectacolul organizat de autoritatile locale.

FOTO VIDEO Peste 76.000 de persoane au fost ucise in Siria in 2014. Bashar al-Assad a facut Revelionul pe front

Dupa luni bune de la ultima iesire publica, presedintele sirian Bashar al-Assad a mers in noaptea de Revelion pe front, unde a luat masa alaturi de soldatii care, de aproape patru ani, lupta in razboiul civil in care, doar in anul care a trecut, au fost ucisi mai bine de 76. 000 de oameni - dintre care jumatate erau civili.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: in inima padurii, o poveste pentru adulti de toate varstele pentru care Meryl Streep merita o nominalizare la Oscar

Filmul Into the Woods/in inima padurii are astazi premiera in cinematografele din Romania. Cu o combinatie a unora dintre cele mai cunoscute povesti ale copilariei Scufita Rosie, Cenusareasa), productia adaptata dupa o piesa de pe Broadway cu acelasi nume propune o incursiune intr-o lume de basm in care Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt si Chris Pine ofera reprezentatii de seama unui public format din copii de toate varstele.

FOTO VIDEO Revelion 2015 in Romania. Care oras a avut cel mai spectaculos foc de artificii in mijlocul gerului siberian

Zeci de mii de romani din toate colturile tarii au ales sa petreaca noaptea dintre ani in strada, desi dupa miezul noptii temperaturile au scazut drastic, ajungand pana la -32 de grade Celsius la intorsura Buzaului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )