Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO VIDEO Peste 76.000 de persoane au fost ucise in Siria in 2014. Bashar al-Assad a facut Revelionul pe front

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Peste 76.000 de persoane au fost ucise in Siria in 2014. Bashar al-Assad a facut Revelionul pe front

Dupa luni bune de la ultima iesire publica, presedintele sirian Bashar al-Assad a mers in noaptea de Revelion pe front, unde a luat masa alaturi de soldatii care, de aproape patru ani, lupta in razboiul civil in care, doar in anul care a trecut, au fost ucisi mai bine de 76. 000 de oameni - dintre care jumatate erau civili. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Peste 2000 de vasluieni au iesit in Piata Civica de Revelion, la minus 20 de grade, pentru 10 minute de foc de artificii

In ciuda gerului naprasnic, peste 2000 de vasluieni au iesit in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea dintre ani si a se bucura de focul de artificii si spectacolul organizat de autoritatile locale.

FOTO VIDEO. SCOTIA: Patru raniti, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza rafalelor de vant

Patru persoane au fost ranite dupa ce un avion al companiei Loganair a iesit de pe pista in timpul decolarii de pe aeroportul Stornoway, situat pe Insula Lewis, in nordul Scotiei.

FOTO VIDEO Comoara gasita de un ardelean in Ungaria. Cum se bucura mii de romani, in fiecare an, de aurul lichid

Un ardelean nascut in Alba a inceput in 1927 primele foraje intr-un mic orasel din Ungaria sperand ca va gasi petrol. A dat in schimb de apa termala, aur alb, iar descoperirea lui a transformat Hajduszoboszlo in cel mai mare complex balnear din Europa. Totusi, nu datorita lui Pavai-Vajna Ferenc, localnicii au inceput sa mearga la cursuri de romana in 2014, ci datorita celor peste 45. 000 de romani care isi petrec anual concediile aici.

FOTO VIDEO Clujul a intrat in 2015 si a devenit Capitala Europeana a Tineretului. Spectacol fascinant de lumini, artificii si confeti

Am intrat in 2015 cand Clujul devine Capitala Europeana a Tineretului. Peste o mie de evenimente vor fi organizate in acest an, iar inainte de miezul noptii, primarul Clujului, Emil Boc, anunta surpriza de care amintea intr-o conferinta de presa: Avicii si David Guetta vor concerta pe Cluj Arena in anul in care tocmai am intrat.

FOTO VIDEO Iernile istorice traite in Bucuresti. Cum a ramas Capitala incrustata in gheata in anul 1954

De-a lungul ultimului secol, in Bucuresti au fost ierni foarte friguroase, dar si zile in care a nins atat de mult incat oamenii au fost nevoiti sa iasa inarmati cu lopeti pentru a face carari. Adevarul va prezinta iernile memorabile din istoria Capitalei.

China: Cel putin 35 de oameni au murit iar peste 40 au fost raniti intr-o busculada, la Shanghai (VIDEO)

Cel putin 35 de oameni si-au pierdut viata, iar peste 40 au fost raniti in noaptea de Revelion, intr-o busculada, la Shanghai, in China. Tragedia s-a produs in Piata Chenyi. Presa locala noteaza ca panica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )