Libnet.ro
UNICEF

14:00

BRAT: 284 milioane de euro, investitii in publicitate in primele sase luni ale anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BRAT: 284 milioane de euro, investitii in publicitate in primele sase luni ale anului

Monitorizarea Investitiilor in Publicitate MIP) realizata de BRAT arata ca investitiile in publicitate pe mediile monitorizate de acest serviciu se ridica la 284 milioane de euro valoare de ratecard), in primele sase luni ale anului. continuă pe Wall-Street Ro

James Rodriguez este jucatorul lui Real Madrid. Transfer de 80 milioane euro

Starul columbian James Rodriguez, care a impresionat la Cupa Mondiala din Brazilia, a fost prezentat oficial, marti, de Real Madrid, dupa ce galacticii l-au transferat de la AS Monaco pentru 80 milioane euro. Columbianul a semnat cu Real pentru sase sezoane.

Prima Casa are doua camere pentru jumatate din beneficiarii programului. Cine a luat credite in primele sase luni si ce banci acorda finantari

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a acordat in primele sase luni peste 11. 000 de garantii in cadrul Programului Prima Casa, apartamentele cu doua camere fiind modulul preferat pentru mai mult de jumatate din beneficiari.

Cheltuielile pe cardurile Visa de la Cupa Mondiala din Brazilia au insumat 279 milioane euro

Cheltuielile totale pe cardurile Visa realizate in timpul Cupei Mondiale din Brazilia s-au ridicat la 279 milioane euro 12 iunie - 13 iulie 2014), ceea ce inseamna o crestere de 143% a cheltuielilor in sectorul turismului international din Brazilia fata de aceeasi perioada din 2013 aprox. 115 milioane euro in perioada 12 iunie - 13 iulie 2013), informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Accace a inregistrat o crestere cu 20% a afacerilor din Romania in primele sase luni

Compania de externalizare and si consultan and ta de afaceri Accace a inregistrat o cre and stere cu 20% a cifrei de afaceri in tara noastra in primele and sase luni din acest an, comparativ cu aceea and si perioada din 2013, ajungand la aproximativ 700. 000 de euro, informeaza un comunicat al societatii remis astazi redactiei.

Aro Palace vrea sa vanda Cetatea Brasovului cu 3,5-4 milioane euro si negociaza cu Primaria

Aro Palace intentioneaza sa vanda cu 3,5-4 milioane de euro Cetatea Brasovului si negociaza cu Primaria, iar in cazul in care nu se va ajunge la un acord, o va scoate in toamna la licitatie, a declarat pentru Mediafax Mihai Fercala, directorul general al SIF Transilvania, care detine Aro.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )