Libnet.ro
UNICEF

16:00

BRAT: Evenimentul zilei, cel mai citit ziar din categoria quality

B1 B1,
BRAT: Evenimentul zilei, cel mai citit ziar din categoria quality

Evenimentul zilei este cel mai citit cotidian quality, cu 13. 500 de de exemplare vandute zilnic. Pe locurile urmatoare, se situeaza Jurnalul National, Adevarul, Romania Libera si Ziarul. continuă pe B1

BRAT: Evenimentul zilei este cel mai citit cotidian quality. Saptamanalul Capital a inregistrat performante remarcabile

Potrivit cifrelor de vanzari pentru primele trei luni din 2014, date publicitatii de Biroul Roman de Audit al Tirajelor BRAT), Evenimentul zilei a devenit cel mai citit cotidian quality. Evenimentul.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

Cel mai murdar hotel din Statele Unite ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Cel mai murdar hotel din Statele Unite, Hotel Carter din New York, va fi vandut probabil pentru aproximativ 180 de milioane de dolari la finalul unei licitatii care se apropie de faza finala, a declarat un.

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

Urzeala tronurilor a devenit cel mai de succes serial din istoria postului HBO

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs de HBO, a depasit Clanul Soprano si a devenit productia cu cel mai mare succes de public din istoria acestui post de televiziune, au anuntat joi.

Gigabyte a creat cel mai usor si performant notebook de 13 inci

Cu o carcasa originala, niste trasaturi futuriste de design si o configuratie hardware de invidiat, acesta este cel mai nou notebook Gigabyte. Superlativele absolute sunt folosite des in aceasta industrie si aproape de fiecare data sunt conditionate de ceva pentru a-si mentine valoarea de adevar. in acest caz particular titlul de ,,cel mai puternic si mai usor notebook de gaming din lume este conditionat de diagonala de 13 inci. Cel putin acestea sunt cuvintele producatorilor. Din momentul in care aflati [].

Mircea Sandu: Meciul cu Argentina a fost cel mai frumos de la mondialul din 94

Turneul final al Cupei Mondiale 1994, organizat in SUA, ramane in istoria fotbalului romanec drept momentul de glorie al primei reprezentative. Performanta nationalei lui Hagi si Popescu nu a mai fost egalata de nicio generatie, iar eliminarea Argentinei, mereu o favorita la castigarea Cupei Mondiale, ramane trofeu care ar trebui sa inspire generatiile urmatoare. insa intrebarea care framanta fotbalul romanesc este cineva va mai duce Romania la Mondiale.

Cele mai parfumate flori din lume

Florile te incanta cu frumusetea lor, cu diversitatea formelor si culorilor. Daca iti plac florile, cu siguranta ca esti atras si de mireasma lor, fie ca iti place mirosul dulceag sau cel mai exotic. Iata un.

Maria Sharapova a felicitat-o pe Simona Halep. A jucat formidabil. A fost cea mai grea finala din cariera mea!

Maria Sharapova a declarat, sambata, dupa victoria de la Roland Garros, ca Simona Halep a jucat incredibil si a felicitat-o pe romanca. A fost cea mai grea finala din cariera mea. Felicitari Simonei, a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )