Libnet.ro
UNICEF

20:30

Brazilia si Mexic castiga si se califica in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Antena3 Antena3,
Brazilia si Mexic castiga si se califica in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Brazilia si Mexic sunt cele doua echipe din grupa A care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, in urma victoriilor obtinute luni in meciurile cu Camerun, respectiv Croatia. La Brasilia, gazdele. continuă pe Antena3

Uruguay a invins Italia, scor 1-0, si s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Uruguay s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Natal, cu scorul de 1-0 0-0), reprezentativa Italiei, in ultima etapa a grupei D a competitiei. Unicul gol al part.

Cupa Mondiala: Brazilia si Mexic, calificate in optimi

Brazilia si Mexic s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa victoriile inregistrate, luni, in meciurile cu echipele Camerunului, respectiv Croatiei, in ultima etapa a grupei A a.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Croatia - Mexic, partida decisiva pentru calificare in grupa A

Brazilia porneste mare favorita in meciul cu Camerun de la Brasilia si foarte probabil va obtine calificarea in optimile de finala ale Cupei Mondiale pe care o gazduieste. in aceste conditii, duelul dintre.

Franta castiga clar cu Elvetia si merge in optimi

Franta a acces in optimile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia dupa o victorie zdrobitoare inregistrata in fata Elvetiei, scor 5-2, cu Giroud, Matuidi, Valbuena, Benzema dubla) si Sissoko in rol de marcatori, respectiv Dzemaili si Xhaka. Cocosii au rezolvat meciul inca din prima parte, cu doua goluri inscrise in minutele 17 si 18, urmate de un penalti irosit de Benzema si de reusita Valbuena, venita cu cinci minute inainte de pauza. Benzema si Sissoko au inscris la randul lor, iar Dzemaili si Xhaka au contribuit la spectacol cu doua goluri spectaculoase. Franta a marcat si pentru 6-2, dar golul nu a fost validat pentru ca arbitrul deja fluierase finalul, in ciuda faptului ca la TVR comentatorul meciului a incheiat oficial crezand ca a fost 6-2, ca pe vremea lui Ilie Dobre.

Iran si Nigeria s-ar putea califica dupa o tragere la sorti

O tragere la sorti ar putea decide ce echipa va insoti Argentina in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Echipele Iranului si Nigeriei ar putea ajunge in situatia de a nu distanta chiar daca se aplica toate criteriile de departajare.

CALCULE Lupta pentru calificare in grupele C si D ale Cupei Mondiale

Astazi se joaca ultimele meciuri din grupele C si D ale Cupei Mondiale. In Grupa C, Columbia este califcata, insa trei echipe spera sa prinda locul din optmile de finala. In Grupa D, Costa Rica stie ca va merge mai departe, dar de asemenea pozitia a doua este deschisa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )