Libnet.ro
UNICEF

11:00

Brazilia: Opt persoane au murit dupa ce un tren de marfa a deraiat langa Sao Paulo

B1 B1,
Brazilia: Opt persoane au murit dupa ce un tren de marfa a deraiat langa Sao Paulo

Cel putin opt persoane au murit, marti, dupa ce un tren de marfa a deraiat la periferia orasului Sao Paulo, Brazilia, relateaza Reuters. Noua vagoane au sarit de pe sine, lovind mai multe case din. continuă pe B1

O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la etaj, la Milano.

O fetita romanca, in varsta de trei ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri de la periferia orasului italian Milano, transmite Mediafax. Se pare ca fetita a urcat pe balustrada balconului pentru a vedea ce facea tatal ei in fata imobilului. Copilul a cazut pe beton, de la inaltimea de aproximativ opt metri. Fetita a fost transportata imediat cu elicopterul la spital, dar a decedat dupa aproximativ zece ore in care s-a aflat in coma. Parintii copilului, amandoi .

Constanta: Opt persoane au fost ranite in urma a doua accidente rutiere

Un numar de opt persoane au fost ranite, duminica noapte, in urma a doua accidente rutiere ce au avut loc in municipiul Constanta si pe DN 22, relateaza Mediafax. Primul accident s-a produs in jurul orei.

Milano: O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la balcon

O fetita romanca de trei ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri situate la periferia orasului Milano, relateaza Corriere della Sera, potrivit Mediafax. Se pare ca Alessia T. a.

Cinci persoane, ranite dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat.

Un microbuz care transporta persoane cu handicap care nu se pot deplasa s-a rasturnat, duminica dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Buzau, toate cele patru persoane cu dizabilitati aflate in masina si soferul fiind raniti in urma accidentului. Primele informatii furnizate de agent Anca Bratosin de la Politia Judeteana Buzau araa ca microbuzul s-a rasturnat in afara soselei, intr-o curba periculoasa, unde se produc frecvent accidente rutiere. In microbuz se aflau soferul si patru .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )