Libnet.ro
UNICEF

11:00

O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la etaj, la Milano.

România Liberă România Liberă,
O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la etaj, la Milano.

O fetita romanca, in varsta de trei ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri de la periferia orasului italian Milano, transmite Mediafax. Se pare ca fetita a urcat pe balustrada balconului pentru a vedea ce facea tatal ei in fata imobilului. Copilul a cazut pe beton, de la inaltimea de aproximativ opt metri. Fetita a fost transportata imediat cu elicopterul la spital, dar a decedat dupa aproximativ zece ore in care s-a aflat in coma. Parintii copilului, amandoi . continuă pe România Liberă

O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc din Milano

O fetita romanca in varsta de trei ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri situate la periferia orasului italian Milano, relateaza site-ul ziarului Corriere della Sera.

Milano: O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la balcon

O fetita romanca de trei ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri situate la periferia orasului Milano, relateaza Corriere della Sera, potrivit Mediafax. Se pare ca Alessia T. a.

China: Cel putin 22 de persoane au murit dupa ce o conducta de petrol a explodat

O conducta de petrol din orasul chinez Qingdao a explodat, vineri, dupa ce a luat foc, cauzand moartea a cel putin 22 de persoane. Mai multi muncitori lucrau la reparatia conductei, cand focul a pornit, scrie BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )