Libnet.ro
UNICEF

10:00

China: Cel putin 22 de persoane au murit dupa ce o conducta de petrol a explodat

B1 B1,
China: Cel putin 22 de persoane au murit dupa ce o conducta de petrol a explodat

O conducta de petrol din orasul chinez Qingdao a explodat, vineri, dupa ce a luat foc, cauzand moartea a cel putin 22 de persoane. Mai multi muncitori lucrau la reparatia conductei, cand focul a pornit, scrie BBC. continuă pe B1

Puternica furtuna de zapada in China: Cel putin patru persoane au murit

Metropola chineza Harbin a fost afectata de cea mai puternica furtuna de zapada din ultima jumatate de secol, soldata cu cel putin patru morti in regiune, scrie xinhuanet. com. Peste 50. 000 de persoane au.

VIDEO Ciclonul care a lovit Sardinia a provocat moartea a cel putin 17 persoane

Inundatiile care au lovit insula italiana Sardinia, descrise drept exceptionale de autoritati si ciclon de catre presa, a provocat moartea a 17 persoane, a anuntat presedintele regiunii Ugo Cappellacci, adaugand ca bilantul ar putea sa creasca, intrucat exista persoane disparute, relateaza AFP.

China: cel putin 35 de morti dupa ce o conducta cu petrol a explodat

Cel putin 35 de persoane au murit in urma unei explozii , la o conducta de petrol din estul Chinei, incident petrecut vineri. China este recunoscuta ca fiind o tara in care accidentele industriale sunt frecvente, relateaza AFP.

Atentate cu masini-capcana la Ambasada Iranului din Beirut: Cel putin 7 persoane au murit

Cel putin sapte persoane au fost ucise marti dimineata in apropierea Ambasadei Iranului din Beirut, Liban, in urma a doua explozii cu masini-capcana, relateaza Fox News. in urma primei explozii, poarta.

Catastrofa in capitala Estoniei. Acoperisul unui mall s-a prabusit peste clienti. Cel putin 8 oameni au murit, iar zeci sunt raniti

Cel putin opt oameni au murit in capitala Letoniei, Riga, dupa ce acoperisul unui supermarket s-a prabusit, chiar la o ora de varf. Zeci de supravietuitori ar putea fi blocati sub daramaturi. Echipele de.

Cel putin 18 morti in Letonia, dupa prabusirea acoperisului unui supermarket

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata joi seara, intr-un cartier din Riga, dupa prabusirea unui acoperis intr-un supermarket, a anuntat astazi ministrul de interne leton.

Cel putin patru morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, in Letonia

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, anunta autoritatile letone.

Letonia: Cel putin doi morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, din Letonia. Acoperisul a cazut pe o suprafata de 500 de metri.

Letonia: Cel putin 4 morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, din Letonia. Acoperisul a cazut pe o suprafata de 500 de metri.

ATENTATE la Beirut: Cel putin 23 de persoane au murit si 146 au fost ranite.

Doua atentate au fost comise marti in fata ambasadei Iranului din Beirut, bilantul fiind de 23 de morti si 150 de raniti, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs cu putin timp inainte de ora locala 10. 00, ora Romaniei), in cartierul Bir Hassan, in partea de sud a Beirutului. Imagini difuzate de postul de televiziune Al-Mayadeen prezentau locuitori cuprinsi de panica, masini incendiate, corpuri calcinate si un incendiu intr-un imobil. Este vorba despre un dublu atac pentru care doi .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )