Libnet.ro
UNICEF

10:00

BRD si Banca Transilvania, peste 50% din rulajul bursier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD si Banca Transilvania, peste 50% din rulajul bursier

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti a fost extrem de redusa in sedinta de vineri, singurele companii listate pe care s-au facut schimburi mai importante fiind BRD si Banca Trannsilvania TLV), ne-a declarat Nicu Grigoras, Director Departament Tranzactionare si Front Office in cadrul Intercapital Invest. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 50 de apartamente vandute in complexul Domenii Park

Ansamblul rezidential Domenii Park din Capitala, o investitie de 16 milioane de euro, realizata de Cyrom Investments, a vandut peste 50 din cele 63 de apartamente din complex, potrivit unui anunt al companiei.

Business report: Fiscul declara razboi firmelor fantoma; Decalaj de peste zece procente intre majorarea salariului real si cresterea productivitatii muncii; Ce datorii au parlamentarii. Unii au acordat si imprumuturi substantiale catre firmele lor

Romania pensionara, intre subzistenta indemnizatiei sociale si pensii de peste 27. 000 lei pe luna. 18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Patronii pot afla cu aplicatiile speciale cate click-uri dau pe net salariatii. Cat de eficiente sunt programele-spion. Tot mai multe companii romanesti monitorizeaza activitatea online a angajatilor.

Ansamblul rezidential Domenii Park a vandut peste 50 din cele 63 de apartamente din complex

Domenii Park, o investitie de 16 milioane de euro realizata de Cyrom Investments in perioada crizei, a anuntat ca a vandut peste 90% din cele 63 de apartamente ale complexului amplasat in nordul Capitalei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )